کمک

tofan_2050

New Member
با سلام
لطفا راهنمایی کنید
1- فرض کنید 5 صفحه در MMB داریم و زمانی که در صفحه 5 هستیم می خواهیم با زدن کلید ESC به صفحه دوم برویم و اگر در صفحه 3 بودیم با زدن کلید ESC به صفحه اول برویم ممنون می شم

2- برای کنترل صدا زمانی که هر بار روی دکمه کاهش صدا کلیک می کنیم شی به اندازه 5 واحد در خلاف جهت محور x ها بشه و زمانی که هر بار روی کلید افزایش صدا کلیک می کنیم شی به اندازه 5 واحد در جهت محور x ها جابه جا بشود و فرض بر این است که صدا از صفر تا 100 باشد .

aff - SEvEN

Banned
با سلام
لطفا راهنمایی کنید
1- فرض کنید 5 صفحه در MMB داریم و زمانی که در صفحه 5 هستیم می خواهیم با زدن کلید ESC به صفحه دوم برویم و اگر در صفحه 3 بودیم با زدن کلید ESC به صفحه اول برویم ممنون می شم

2- برای کنترل صدا زمانی که هر بار روی دکمه کاهش صدا کلیک می کنیم شی به اندازه 5 واحد در خلاف جهت محور x ها بشه و زمانی که هر بار روی کلید افزایش صدا کلیک می کنیم شی به اندازه 5 واحد در جهت محور x ها جابه جا بشود و فرض بر این است که صدا از صفر تا 100 باشد .

سلام آقا ...

براي قسمت اول سوالتون لطفا Sample پيوست شدهء زير رو دنلود کنيد .

با زدن ESC يک صفحه به عقب بر مي گرديد .

براي قسمت دوم سوالتون خب متوجه نمي شم ... چون 5 رقم 5 رقم کاهش يا افزايش پيدا ميکنه CBK_Volume .
داخل نمونه زير اين هم وجود داره ... مي تونين تست کنين ...

اگر منظورتون چيز ديگه اي هست بفرمائيد که ... !

شادي

پیوست ها

• Press ESC to Back + Volume.zip
    62 کیلوبایت · بازدیدها: 43

محمدمهدی

Well-Known Member
بفرما

برای سوال اولت پیوست کردم
برای سوال دومت خودت از این لینک خودم ایده بگیر دیگه
اما حتما دوستایی هستن که کمکتون کنند
...
یه چیزی هم هست، لطفا خودتون یه مقدار بگردید بعد درخواست کنید و تاپیکاتون رو یه مقدار ساده تر بزنید چون اینجوری ما داریم کاملا یه پروژه تحویل می دیم
زیاد منو جدی نگیر
خیلی مخلصم
http://www.forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=9826&d=1171159526
خانم شادی ببخشید ندیدم شما هم جواب دادید.

پیوست ها

• PAGER.rar
    689 بایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

hossein_mmb

Member
آقا مهدي مثال دومتون يه مشكل كوچيك داشت. ( توي صفحه هاي 2 و 4 هم كليد Esc كار نميكنه )

پیوست ها

• PAGER.rar
    704 بایت · بازدیدها: 18

tofan_2050

New Member
با سلام
دست همگی تون در د نکنه
جواب سوال اولم رو گرفتم
آقا مهدي برای سوال دوم مثالی که دادین یک مشکل کوچیک داشت اون هم اینکه وقتی که روی کلیدها کم و زیاد میزدم یکدفعه به صفر یا 100 می رسید من می خوام 5 تا 5 تا کم و زیاد بشه

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای توفان عزیز این مثال برای حالتی شبیه Windowsmediaplayer است گفتم که خودتون ایده بگیرید.
در حقیقت اون کلیدها موت و آن موته اما به هر حال باشه.
در ضمن حسین آقا من می خواستم فقط حرف ایشون رو خلاصه بسازم که شما کاملش کردید
خیلی خلیی ممنون!

پیوست ها

• sound.rar
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 17

محمدمهدی

Well-Known Member
لطفا از دکمه تشکر استفاده کنید تا هم ما راحت باشیم هم کسی نیاد خال کنه مطلب اضافه شده
این رو دوستانه قبول بفرمایید

آخرین ویرایش:
بالا