کمک

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز منم میدونم این مدل با مکس 2009 باز میشه ولی من مکس 2008 رو دارم حالا که مدل رو دانلود کردی لطفا به فرمت

3ds و obj تبدیل کن و دوباره بزار همینجا که خیلی احتیاج دارم باتشکر فراوان :oops:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام
من خیلی راحت تو مکس 2010 واز کردم ! امکان داره شما وی ری رو نصب نکردی همشو سیا میبینی یا ورژن مکست پایینه !
بحر حال من مکسشو بدون وی ری گذاشتم ...

در ضمن مدل خوبی بود ..... :)

موفق باشی .....

پیوست ها

• BMW01.rar
    2.7 مگایابت · بازدیدها: 7

asa.graphic

Well-Known Member
ای بابا زودت در مینوشتی دیگه! یه ساعت وایسادم آپلود شد حالا که فرستادم ...................

asa.graphic

Well-Known Member
اینم 3ds ..........

حــــلـــه ...............؟ :wink:

پیوست ها

• BMW(3Ds).rar
    2.8 مگایابت · بازدیدها: 1

asa.graphic

Well-Known Member
الو .....................

دوســـت عزیــــــز بـــــدردت خـــــــــورد ؟

خواهش میکنم وظیفه بود ......

cinema4d65

Member
سلام دوست عزیز خیلی ممنون که کمک کردی :rose:. خوب بودن مدل به خاطر پول خوبشه .خوشحالم که این مدل برای شما هم مفید
بود چند تا عکس هم از خود BMW i8 واقعی می زارم امیدوارم مفید باشه مدلهای زیادی مثل این دارم که هم خوبه هم پولیه

در ضمن یه پیشنهاد دارم اگه مدیر انجمن موافق باشن یه مسابقه بزاریم تا دوستان روی همین مدل کار کنن بعد ببینیم کی بهتر و واقعی تر

می سازه ؟ هر کی موافقه دستش بالا :lol:

درضمن دوستان می تونن فایلها شون رو در این سایت آپلود کنن سایت خوبیه http://up.behtarin.com/

موفق باشید:oops:

پیوست ها

• 59b27aaced1.zip
    2.8 مگایابت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

asa.graphic

Well-Known Member
عجب عکسهائی .....................

کاش زود تر میزاشتی بجای بنز اینو میخریدم ............ :sad: ........................... چند میلیونه !!!!!!!!
فکر نکنم حالا حالاها تو ایران بیاد !!! اگه تا شب عید باید حتما یه اسباب بازیشو میخرم ........................................ :green:

واقعا آخرشه ها ...................

asa.graphic

Well-Known Member
والا من خودم که هر روز میرم شرکتو مشفولم ........

چرا الکی بگم من هستم ! بعد نتونم ......

ولی
Majid CG

و بچه ها هرهفته مسابقه مدلینگ دارن .... میتونی شما هم شرکت کنی .......

موفق باشی .....

cinema4d65

Member
منم خیلی سرم شلوغه و منظور من ساخت مدل نبود منظور من متریال - نور و رندر مدل بود به هر حال هر کس وقت داره اعلام کنه :sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا