کمک!!

Elahe-Mesbah

New Member
سلام
من تازه شروع به یادگیری flash Cs5 کردم!
در فصل 4کتابی که دارم استفاده میکنم نحوه انیمیشن سازی و اضافه کردن حالت انیمیشن :paint:
توی این پروژه قراره که نمای یک شهر از وسط stage به بالا حرکت کنه!
من عکسو به داخل stage میکشم و تبدیل به نماد میکنم (Create Motion Tween) با توجه به پیزایی که کتاب گفته!
در قسمت بعد میگه که نمایشگر نمایش رو به فریم 190 بکشید در timeline !

بعد نوشته که نمونه cityspace را در روی stage انتخاب کنید و در حالی که کلید شیفت را نگه داشته اید این نمونه را به بالای stage بکشید!
و بعد گفته که یک مثلث کوچیک سیاه ظاهر میشه!!!

من معنی cityspace رو نمیفهمم! هیچ توضیحی نداده و من نمیتونم این کارو بکنممم :sad:
برای من توضیح میدیننن که چی کار کنممم؟؟!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام
من تازه شروع به یادگیری flash Cs5 کردم!
در فصل 4کتابی که دارم استفاده میکنم نحوه انیمیشن سازی و اضافه کردن حالت انیمیشن :paint:
توی این پروژه قراره که نمای یک شهر از وسط stage به بالا حرکت کنه!
من عکسو به داخل stage میکشم و تبدیل به نماد میکنم (Create Motion Tween) با توجه به پیزایی که کتاب گفته!
در قسمت بعد میگه که نمایشگر نمایش رو به فریم 190 بکشید در timeline !

بعد نوشته که نمونه cityspace را در روی stage انتخاب کنید و در حالی که کلید شیفت را نگه داشته اید این نمونه را به بالای stage بکشید!
و بعد گفته که یک مثلث کوچیک سیاه ظاهر میشه!!!

من معنی cityspace رو نمیفهمم! هیچ توضیحی نداده و من نمیتونم این کارو بکنممم :sad:
برای من توضیح میدیننن که چی کار کنممم؟؟!
1 - با توجه به این که کاربر تازه وارد این انجمن هستید لطفا قوانین کلی و قوانین این انجمن را مطالعه فرمایید ، عنوان به این صورت که شما قرار داده اید خلاف قوانین کلی می باشد ،با تشکر

2- cityspace احتمالا نام symbol هست که در آن مثال کتاب شما ساخته شده است و این یک نام گزاری دلخواه می باشد
شما می بایست در فریم مثلا 190 راست کلیک کنید و یک KeyFrame ایجاد کنید (البته این مورد برای حالت classic می باشد در حال جدید که در فلش CS5 وجود دارد نیاز به ساختن این فریم کلیدی نیست و تنها بعد از فعال کردن موشن (Create MotionTween) می توانید به فریم مورد نظر رفته و جا به جایی را انجام دهید ) حال شی خود را حرکت دهید حرکت با شیفت 10 واحد 10 واحد می باشد به این صورت که موردی که می خواهید را انتخاب می کنید و بعد کلید shift را نگه می دارید و حال با زدن جهت ها شی شما جا به جا می شود.

البته می توانید شی را درگ کنید و هر جایی که می خواهید با موس قرار دهید

حال برای ایجاد شدن انیمشن می بایست روی یکی از فریم هایی میانی راست کلیک کنید و موشن(Create Classic Tween) مورد نظر را فعال کنید (در صورت استفاده از روش کلاسیک )

موفق و پیروز باشید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بنظر من بهتره اول آموزش های انجمن رو بخونید چون هم کاملتره و خیلی درک بهتری داره نسبت به کتاب ها

در بخش as3 در قسمت مهم آموزش اکشن از صفر تا بینهایت البته این برای اکشن هستش برای ابزار ها آموزش هست

موفق باشید

Elahe-Mesbah

New Member
خب من این راهو امتحان کردم ولی بازم نیومد اون مثلث سیاه :cry:
دیگه اشکمو در آورده ........................ :cry:

من هم از راه classic رفتم هم از راه جدیدش!!!
اما بازم نشد....
میشه یه جایی رو بگین که ساختن این انیمیشن رو کامل توضیح داده باشه؟؟
تو همین فوروم S-:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خب من این راهو امتحان کردم ولی بازم نیومد اون مثلث سیاه :cry:
دیگه اشکمو در آورده ........................ :cry:

من هم از راه classic رفتم هم از راه جدیدش!!!
اما بازم نشد....
میشه یه جایی رو بگین که ساختن این انیمیشن رو کامل توضیح داده باشه؟؟
تو همین فوروم S-:
مثلثی که بنده از فلش یادم میاد مربوطه به تنظیم گرادینت ها می باشد و به موشن مربوط نمی باشد
45lzgitbhtif3myhy7o3.jpg

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نه اینو میگهه! یه لوزی کوچولویه!

6jwdqw5bjvbofj1hjz8n.jpg
خوب اگه شما روی یکی از فریم ها راست کلیک کنید و موشن را فعال کنید و به موقعیت یکی از فریم ها، توسط نوار قرمز تایم لاین حرکت کنید و در شی خود حرکت ، تغییر سایز و .... ای ایجاد کنید این مورد خود به خود ایجاد می شود.
موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا