کمک xml

میشه بگین چطوری این فایل ها با کمک xml نوشته میشن و کار میکنن؟

پیوست ها

• flashmo_114_horizontal_menu.zip
    8.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • flashmo_146_dark_night.zip
    234.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11

pink11

New Member
كسي هست كه ديبلم بفروشه من فقط 3 تا واحد افتادم بليز كمك مي خوام ضروري

apolon_021

Member
با اجازه ی بزرگترهای فلش :

یه مووی کلیپ ساخته کا با دستور duplicateMovieClip از اون به تعداد حلقه for کپی یا داپلیکیت میکنه .

بعد داخل حلقه میاد دیتا ها رو وارد dynamic text های میکنه ، اسم مووی کلیپ + نام تکست
که تو ایکس ام ال firstChild.childNodes میشه <menu> وnodes[1 میشه <item item_label="Homepage" /> و همین طور تا آخر .
برای یاد گیریه بهتر یه فایل xml رو داخل فلش لود کن و امتحان کن ببین چطوری ساخته شده ، به help فلش هم سر بزن .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشكر از apolon_021 عزيز

دوست من لطف كنيد براي گذاشتن هر اكشني از تگ
PHP:
 استفاده كنيد

موفق باشيد

با اجازه ی بزرگترهای فلش :

یه مووی کلیپ ساخته کا با دستور duplicateMovieClip از اون به تعداد حلقه for کپی یا داپلیکیت میکنه .

بعد داخل حلقه میاد دیتا ها رو وارد dynamic text های میکنه ، اسم مووی کلیپ + نام تکست
که تو ایکس ام ال firstChild.childNodes میشه <menu> وnodes[1 میشه <item item_label="Homepage" /> و همین طور تا آخر .
برای یاد گیریه بهتر یه فایل xml رو داخل فلش لود کن و امتحان کن ببین چطوری ساخته شده ، به help فلش هم سر بزن .
با تشکر از شما :
میشه توضیح بدید چطوری می شه دستور داد که بره به فریم های داخل فایل فلش؟
منظورم با کلیک کردن روی بطور مثال About بره به صفحه (فریم)مربوطه.

apolon_021

Member
نمی تونم قشنگ توضیح بدم ،این فایلی رو که گذاشتم و نگاه کنی یاد میگیری .

پیوست ها

• Desktop.zip
    13.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
اون چیزیه که خواسته بودی. دانلود کن ببین .

من دوزاریم خیلی کجه. من گفتم : میشه بگین چطوری این فایل ها با کمک xml نوشته میشن و کار میکنن؟

منظورم ارتباط با دیتا بیس و دستور گرفتن از دیتا بیس و اینکه چطوری میشه دستور داد که داخل خود فایل فلش یک فریم دیگه رو اجرا کنه؟

امید وارم بتونید کمکم کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا