کمک : cpu usage>50%

the-game

Member
سلام به همه دوستان و اساتید
ممنون میشم کمک کنید
چند روزه که cpu usage سیستمم الکی بالاست به طوری که وقتی با مدیاپلیر آهنگ میزاری تیکه تیکه میخونه
گاهی بیش از 50 تا 70 درصد میشه تو قسمت process از task manager هم هیچ برنامه ای نیست که از cpu استفاده زیادی کنه ویندوزم 7 بود که دیگه بالا نمیومد عوضش کردم xp بازم گاهی یه ربع تا 20 دقیقه تو بوت میمونه
به نظر شما سبب چیست؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام به همه دوستان و اساتید
ممنون میشم کمک کنید
چند روزه که cpu usage سیستمم الکی بالاست به طوری که وقتی با مدیاپلیر آهنگ میزاری تیکه تیکه میخونه
گاهی بیش از 50 تا 70 درصد میشه تو قسمت process از task manager هم هیچ برنامه ای نیست که از cpu استفاده زیادی کنه ویندوزم 7 بود که دیگه بالا نمیومد عوضش کردم xp بازم گاهی یه ربع تا 20 دقیقه تو بوت میمونه
به نظر شما سبب چیست؟

یه قطعه سخت افزاری که به احتمال زیاد هارد دیسکه مشکل پیدا کرده و موقع خوندن و نوشتن سیستم رو معطل می کنه.
بهتره هارد دیسک توسط یک فرد خبره تست بشه تا اگه سکتور معیوبی پیدا شد یا سیستم مدیریت مصرف برقش
ایراد داره مشخص بشه تا مطمئن بشوید ایراد از هارد دیسک هست یا نه.

ahmadfani

Active Member
آره به احتمال 90 درصد از هاردته
هاردتو تو یه سیستم دیگه چک کن!! البته ویروسم ممکنه باشه.یکی از دوستان شبیه مشکل شمارو داشت که توش 25000 ویروس پیدا شد.من که شاخ درآوردم.البته اگه تو سیستمت آنتی ویروس قوی باشه این موضوع نقض میشه. از نرم افزار Dr hardware هم کمک بگیر . البته نرم افزارهای زیادی هست که یعضی ها محشره ولی نیاز به یه متخصص داره که بدسکنور بوذن هاردو تشخیص بده

the-game

Member
نه تو سیستمم آنتی ویروس آپدیت دارم
باید یه فکری به حال هاردم کنم
ممنون از راهنماییتون

جدیدترین ارسال ها

بالا