کمک >>>> گرفتن مقدار از html به php

Alarik3

New Member
سلام :rose::cry:
من با یه مشکل مواجه شدم
:-? فرض کنید یک لینک A هست ,و یک لینک B حالا من میخوام وقتی رو A کلیک میشه یه مقداری (فرض عدد1) بدم و تو php در یک متغیر بزارم که با Id sql من یکی باشه و داده رو بکشم بیرون (البته تو مثال a, b گفتم و در واقع تعداد زیاده:shock: ) و نمیخوام از سلکت و ایف استفاده کنم من چیزی که به زهنم رسید این کد پایین بود اما جواب نداد آخرین کد html رو بدون کلیک چاپ کرد(یعنی 1) من میخوام وقتی رو یکی کلیک میشه مقدار $_1 رو عوض کنه :sad: من 8 روز دیگه تحویل پروژه دارم هلپپپپپ

<? php $_1=0?>
<ul>
<li><a href="#" onclick="<?php $_1= 2 ?>">q</a></li>
<li><a href="#" onclick="<?php $_1= 1 ?>">b</a></li>
</ul>
<?(php echo ($_1?>
اگه میشه مقداری به عنصری داد و از php گرفت که چه بهتر فقط بگم حتما باید در صورت کلیک مقدار داده بشه:sad:

progpars

progpars.com
اگر دقیق منظور شما رو متوجه شده باشم . شما لینکی دارید به نام a حالا وقتی روش کلیک میشه یک مقدار تو یک متغیر خالی میخواید ایجاد بشه ؟‌ بعد میخواید چه ارتباطی با دیتابیس شما داشته باشه ! ؟

Alarik3

New Member
مرسی زدی تو خال . میخوام اون مقدار رو با Id sql سلکت کنم اونش هیچی این مقدار دهی رو چیکار کنم میشه ID yahoo شما رو داشته باشم؟

progpars

progpars.com
کد:
 onclick="<?php $_1= 2 ?>"
وقتی میره تو مروگر این میشه :
کد:
onclick=""
چون php رو سرور اجرا میشه تو مروگر کد php اجرا نمیشه .

در کل با آجاکس میتونید این کار رو کنید اگر گوگل سرچ کنید آموزش ها هست .

farik

Well-Known Member
باسلام..
دوست عزیز در این موارد معمولا از ارسال داده به صورت GET استفاده میشه به این شکل:
[PHPS]
<li><a href="phppage.php?var=<?php echo("your 1st value"); ?>">q</a></li>
<li><a href="phppage.php?var=<?php echo("your 2nd value"); ?>">q</a></li>
[/PHPS]

و تو صفحه php هم:
[PHPS]
$var=$_GET['var'];
//do ur query in db according to $var
[/PHPS]

موفق باشید..

Alarik3

New Member
:rose::rose::rose::rose::rose: خیلی مردیـــــــــــــــــــی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا مرسیــــــــــــــــــــــــی خیلی آقاییییی:X

جدیدترین ارسال ها

بالا