کمک کنید لطفا

با سلام من ب استفاده از ابزار پن خطوطي رو ايجاد ميکنم به عکس زير توجه کنيد ولي خطوطي که من ميندازم سر و ته يکسان هستند در صورتي که ميخوام سر و ته باريک باشند هر کاري تو تنظيمات براش کردم نشد ميشه کمک کنيد با ابزار پن رسم ميکنم بعد با براش ميندازم روش طبق آموزش ولي نميشه
پیوستها را نگاه کنید

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    88 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • final_large.jpg
    final_large.jpg
    186 کیلوبایت · بازدیدها: 19

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در زمانی که میخواید با استفاده از براش این خطوط رو روی منحنی ای که با استفاده از پن ساختید ایجاد کنید ، گزینه ی simulate pressure
رو تیک بزنید تا دو طرف خط بصورت نازک شده دربیاد.

پیوست ها

• picture05.gif
    picture05.gif
    3.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11

GFX Master

فتوشاپ شما ورژنش چنده؟

aes71.info

Member
منم..!!!!

منم همین مشکل واسم پیش اومد رفتم تو تنظیمات براش (طبق نوشته گیلاس در آخرین مجله گاما) درست شد فقط cs5 یکم باید دستکاریش کنید ، دستکاری هم در قسمت براش هستش !!! مجله رو بخون درست میشه!

Tsobh.com

Well-Known Member
به این شکل تنظیم کنید

attachment.php

پیوست ها

• mix.jpg
    mix.jpg
    12.7 کیلوبایت · بازدیدها: 41
من هر جور که بگید تنظیم کردم ولی نمیشه توی این اموزش همه تنظیمات رو داره ولی میشه اعصابمو خراب کرد در قسمت shape dynamics نوشته باید مقدار minimum roundness باید 25 باشه وبقه 0 ولی اگر گزینه بالاشو یعنی roudness jiltter مقذارش 0 باشه این پایینی هم غیر فعال

aes71.info

Member
یکی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟؟!!!! ای بزرگان فوتوشاپ شما حداقل یه چیزی بگید!!!!!! من امروز رفتم دقیقا مشکل اقا محسن رو داشتم!!!!1

phpweb

Active Member
یکی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟؟!!!! ای بزرگان فوتوشاپ شما حداقل یه چیزی بگید!!!!!! من امروز رفتم دقیقا مشکل اقا محسن رو داشتم!!!!1

تا اونجا که من می دونم، نمی شه از هر براشی برای اینکار استفاده کرد. باید براشتون رو عوض کنید. شاید کمکتون کنه !

منم همین مشکل رو دارم که ظاهر همش بخاطر نوع براش هست نه چیز دیگه. حتی اگر گزینه simulate pressure رو تیک بزنید و از براشی استفاده کنید که مناسب اینکار نیست، مشکل شما حل نمی شه.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام دوست من
اين بر ميگرده به يك تنظيم كوچك توي براشها
به خاطر اديتي كه توي براش هاي اين ورژن شده كمي بايد دقت كرد
اين مشكل رو خودمم هم داشتم
حالا اين كار رو كنيد 80 درصد درست ميشه

خوب
براش سافت رو انتخاب كنيد( همون براش دايره )
حالا F5 رو بزنيد تا تنظيمات باز بشه اگر نشد از منوي window گزينه brush رو تيك بزنيد !
حالا اينجا همه ي گزينه ها رو تيكشون رو برداريد به جز shape dynamics و تنظيماتش رو مثل اين شكل قرار بديد

اين هم تصويرش كه ميتونه كمكتون كنه

پیوست ها

• 123456.jpg
    123456.jpg
    39.8 کیلوبایت · بازدیدها: 9

GFX Master

البته این روشی که گیلاس گفتن رو من تست نکردم ولی در حالت کلی نیازی به تغییرات در تنظیمات براش نیست!

اگر از بین براش های دیفالت و اصلی فتوشاپ ، این براشی که با فلش مشخص کردم رو انتخاب کنید و مراحلی که در صفحه ی قبلی گفتم
رو دنبال کنید ، براحتی میتونید به اون چیزی که میخواید برسید و نیاز به هیچ تنظیم اضافه ای نیست

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    43.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله سارا جان اون براش شماره 30 (سافت روند پرسسور) هست كه بين سافت براش ها تنها براش هست
اما چون دوستان به صورت اتفاقي با ديدن شكل براش اولين براش يا ... رو انتخاب ميكنند با اين مشكل رو به رو ميشن
به همين خاطر من روش كار با تنظيمات رو گفتم كه متوجه ريشه ي مشكل بشن كه دليلش چي هست !!‌
تنظيمات براش 30 (سافت روند پرسسور) هم دقيقا همون تنظيمات هستش!

GFX Master

گیلاس جان این اسمش مشکل نیست که دنبال ریشش باشیم! :دی
فتوشاپ بصورت پیش فرض چند تا براش در اختیار کاربر قرار میده که هر کدوم برای انجام یه کار هستن.
مثل اینه که شما یه براش مربعی داشته باشی و بگی این براش چون بصورت دایره ای چیزی رسم نمیکنه ، پس مشکل داره و
باید با تنظیمات درستش کنیم!
هر براشی برای یه کار خاص تعبیه شده. البته ممنونم که اون توضیحات رو دادی چون خودش یه جور آموزش برای قسمت
تنظیمات براش بود ولی خب در کل این رو نمیشه به عنوان مشکل دونست که نیاز به حل کردن داشته باشه. فقط باید در انتخاب براش دقت کرد.

phpweb

Active Member
گیلاس جان این اسمش مشکل نیست که دنبال ریشش باشیم! :دی
فتوشاپ بصورت پیش فرض چند تا براش در اختیار کاربر قرار میده که هر کدوم برای انجام یه کار هستن.
مثل اینه که شما یه براش مربعی داشته باشی و بگی این براش چون بصورت دایره ای چیزی رسم نمیکنه ، پس مشکل داره و
باید با تنظیمات درستش کنیم!
هر براشی برای یه کار خاص تعبیه شده. البته ممنونم که اون توضیحات رو دادی چون خودش یه جور آموزش برای قسمت
تنظیمات براش بود ولی خب در کل این رو نمیشه به عنوان مشکل دونست که نیاز به حل کردن داشته باشه. فقط باید در انتخاب براش دقت کرد.

وشی که شما می گید فقط روی یه براش اجرا می شه و اگه براشی به شکل ابر یا برگ یا ... داشته باشیم نمی شه از روش شما استفاده کرد.

روش gilas کلی تر هست.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
gfx جان منظورم از ريشه ي مشكل ، مشكل اين عزيزمون توي اين بخش از آموزششون بود كه بدونه كجاي كار ايراد داره كه هر دو طرف پدي كه ايجاد ميكنه دايره مانند ميشه!!!

وگرنه خود برنامه كه ايرادي نداره !!
مهم اينه كه مشكل دوستمون حل شد!
شايد من يكم زياد توضيح دادم و فكر ميكنم نبايد شركت ميكردم توي بحث چون شما پيگير بوديد !!!
ديدم كسي راهنمايي نكرد خواستم كمك كنم همين!!
به هر حال معزرت ميخوام اگر جسارت كردم دوست گلم و ج دادم!! :rose:

موفق باشيد

aes71.info

Member
خانمها وآقایون چرا بحث میکنید،اصلاحرف دو تاتون درسته مرسی کار من شد که دست همتون لای در گیرنکنه!!!!!:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا