کمک کمک!

Mj

Well-Known Member
آآآآآآآآآآآی یکی به دادم برسه
سلام به تمام دوستان گل و گلاب
تو قسمته پریمیر مطرح کردم ولی انگار این کاره نیستن!
می تونید به من برنامه یا کانورتوری معرفی کنید که یکی از فرمتهای avi یا mpeg2 یا wmv رو به bik تبدیل کنه که بعد بشه با برنامه ی bink player بازش کرد
کارم یه مقدار فوریه!

--------------------------------------
:oops: تمام دنیا تو چشماته:oops:

Mj

Well-Known Member
سلام
دستت درد نکنه چند وقت پیش تونستم با همون bink player تبدیلش کنم
بازم ممنون

madar graphic

Active Member
سلام
یکم میشه در مورد bik و کارایاش برای بچه ها توضیح بدید؟

ممنون:oops:

• Like
Reactions: Mj

Mj

Well-Known Member
تقریبا 8 سال پیش شرکت های سازنده بازی و نرم افزار به این نتیجه رسیدن که فیلم و دموهایی که داخل بازی پخش میشه رو به نوعی قفل کنند یا اینکه اگر نتونستند این کار بکنند حداقل دسترسی به اون رو سخت کنن
البته این یکی از اهدافشون بود هدف دیگشون این بود که مثلا یک فیلم با حجم و کیفیت بالا (avi 1920*1080 full HD) که مثلا 30 ثانیه هست و حجمش 1GB هست رو به یک فیلم با همون کیفیت و bit rate اما بسیار سبک و کم حجم تبدیل کنن (100mb)
این شرکت ها با تولید فرمت جدیدی به نام BIK تونستن به این دو هدف برسن به این صورت که فیلم شما ماهیت برنامه نویسی پیدا میکنه و به عنوان movie شناخته نمی شه بلکه به صورت یک form project باز میشه و play میشه
نمیدونم تا حالا دید که اگه فیلم بسیار با کیفیت باشه یک دستگاه معمولی تو اجراش دچار مشکل میشه و اون رو تیکه تیکه پخش میکنه!
این نرم افزار در عین حفظ کیفیت و سایز بالای تصویر شما ، فیلم شما رو بسیار سبک میکنه و این امکان رو فراهم میکنه که فیلم به راحتی و بدون lag (گیر کردن) play بشه
تا حالا همه سعی میکردن bik convertor پیدا کنن که بتونن فیلم هایی که به صورت bik هست رو تبدیل کنن و ببینن اما چند وقت پیش یکی از دوستان من که واقعا از هوش سرشاری در کیلیپ سازی برخوردار هست به این فکر افتاد که چرا ما این کار رو نکنیم
یعنی فیلم هایی که Render میگیریم بعد از تمام شدن render به bik تبدیلش کنیم که هم نتونن بدوزدنش هم سبک باشه و راحت اجرا بشه
برنامه ی bink player رو هم براتون گذاشتم

همه ی همه ی همتون موفق باشید دوستان کلیپ ساز:rose:

پیوست ها

• RADTools.zip
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 99

madar graphic

Active Member
خیلی خیلی ممنون
فقط منظورتون از دزدیدن چیه؟

مثلا یه تبلبغ که با کیفیت اچ دیه اگر هم فایل اچ دیش به دست یه دزد برسه به چه دردش می خوره؟:shock:

ممنون:oops:

• Like

Mj

Well-Known Member
خواهش می کنم قابلی نداشت دوسته من
همچین میگی به دست یه دزد برسه انگار طلاست:lol:
منظورم از دزدیدن اینکه مثلا اگر توجه کنی اول بعضی از بازی ها یه فیلم کوتاه و کاملا گرافیکی و زیبا پخش میشه که موتور گرافیکی بازی رو معرفی میکنه یا میگه این بازی یا نرم افزار برای فلان شرکته مثلا ubi soft و شرکت هم دلش نمی خواد این دمو به دست همه برسه چون منحصر به خودشه (بحث دزدیدن و با اون کار خاصی کردن نیست) بحث اینکه به دست کسی نیوفته
یه مثال خوب:
ما با همین رفیقمون داشتیم یه نرم افزار مذهبی multi Media می ساختیم اما این مشکل رو داشتیم که فیلم هایی که داخل این نرم افزار می زاریم نمیخواییم به دسته کسی بیفته یا اگه افتاد کسی نتونه از اون استفاده کنه حالشم نداشتیم بریم دنبال قفل CD و نرم افزار و حق وتو و از این جور کارا...
چون هم هزینه ی زیادی داره هم وقت گیره (اگر واقعا خوب قفل بشه)!
برای همین این ایده به نظرمون رسید تازه یه چیزه دیگه من به دوستم پیشنهاد دادم فیلم هایی که داخل پوشه ی CD هست رو براش icon فایل های dll ویندوز رو بزاریم و اسم فولدرش رو هم movie یا video یا از این چیزا نزاریم مثلا بزاریم 1qawF400 این کار باعث میشه افرادی دنبال این فیلم هستن داخل فایل CD دچار سردرگمی بشن
موفق باشی

madar graphic

Active Member
سلام
خیلی خیلی ممنون
میگم حالا در کل ما چطوری می توانیم مثلا فایل های موجود در یک سی دی مالتی مدیا مثل سویف و اکس ام ال و ... رو قلف کنیم که کس کپی کنه و بعد دیکامپایل کنه زندگی مونو بده به باد فنا:mad::snap:

راستی شما شیرازی هستین؟

• Like

Mj

Well-Known Member
ببین اینجا بحث قفل کردن نیست چون هم هزینه بر هست هم وقت گیر تازه مطمئن هم نیست وممکنه شکسته بشه شما فقط کافیه فایل ها تون رو bik کنین تا دسترسی به اون سختر بشه این حداقل کایریه که میتونیم انجام بدیم تا فایل هامون به دسته کسی نیوفته یا اگر هم افتاد غیر قابل استفاده باشه (bik کردن منحصر به فیلم هست)
راستی من اهل پایتختم

آخرین ویرایش:

madar graphic

Active Member
سلام
خیلی ممنون
منظورتون اینه که همه نوع فایل رو میشه بیک کرد؟
میگم حالا اسم این نرم افزار بیک چیه و باید از کجا بگیریم؟

ممن:oops:ون

• Like

Mj

Well-Known Member
(bik کردن منحصر به فیلم هست)
عزیزم گفتم که bik کردن مختص فیلم کردن هست اگه به اولین جوابمم دقت کنی کل داستان bik رو توضیح دادم و گفتم که برای سبک کردن فیلم استفاده میشه
اگر به دومین جوابمم دقت میکردی فایل zip که برای دانلود bink player گزاشتم میدیدی

Mj

Well-Known Member
icare.gif
چه چیزه سنگینه مزخرفی بود...!
ببخشیدا ولی خیلی غیره حرفه ای ساخته شده بود به خاطر اینکه زیادی سنگین بود
این آدرس وب سایت منه برو اینو ببین
http://www.khetabeghadir.com/userfiles/Khetabe/Digital-Book-2/Khetabe-Digital-Book-2.html
این کار با فلش و کمی برنامه نویسی JAVA script و کمی هم Action scrip 2.0 ساخته شده البته غالب های آماده ای هم برای این کار وجود داره
من یه بار تو Yahoo یه دونه غالب آماده واسه این کار دیدم اما قیمتش 400$ بود

جدیدترین ارسال ها

بالا