سلام دوستان عزیز من دنبال یک فونت هستم که عکسش رو در ززیر گذاشتم من فقط فونت فارسیشو می خوام.
picdoni New Member Mar 29, 2009 #1 سلام دوستان عزیز من دنبال یک فونت هستم که عکسش رو در ززیر گذاشتم من فقط فونت فارسیشو می خوام.
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Mar 29, 2009 #3 توی تاپیک فونت بانک هم مطرح کرده بودید. لطف کنید مشکلتون رو فقط یکجا مطرح کنید. مطمئن باشید اگر کسی بتونه کمک تون میکنه. توی همون تاپیک هم گفتم که اسم این فونت طنین هست و از فونتهای نرم افزار مریم ئه.
توی تاپیک فونت بانک هم مطرح کرده بودید. لطف کنید مشکلتون رو فقط یکجا مطرح کنید. مطمئن باشید اگر کسی بتونه کمک تون میکنه. توی همون تاپیک هم گفتم که اسم این فونت طنین هست و از فونتهای نرم افزار مریم ئه.
.:SENATOR:. Member Mar 30, 2009 #4 سلام دوست عزيز: اسم اين فونت اينه: H_Techno دريافت با حجم 33 كيلوبايت
picdoni New Member Apr 1, 2009 #5 دوست عزیز من نمی دونستم که کجا باید اعلام کنم به همین خاطر اینطوری شد.قول می دم از این به بعد تکرار نشه.از لطف شما هم خیلی خیلی ممنون که راهنماییم کردین.من تازه عضو این سایت شدم.
دوست عزیز من نمی دونستم که کجا باید اعلام کنم به همین خاطر اینطوری شد.قول می دم از این به بعد تکرار نشه.از لطف شما هم خیلی خیلی ممنون که راهنماییم کردین.من تازه عضو این سایت شدم.