کمک کمکم کنید

bebe

Member
سلام دوستان این سایت رو من به تازگی راه اندازی کردم این سایت دوستیابیه
این یه طوریه که وقتی پسر ها انلاین هستن برای دختر ها نشون داده میشن و وقتی دختر ها انلاینن برا پسر ها نشون داده میشن من میخواستم این رو یه کاری کنم که همه برای همه وقتی انلاینن نمایش داده شوند یعنی پسر ها بتونن پسر ها رو ببیند و دختر ها هم دختر ها رو یه کمکی به من بدید خیلی ممنون
www.tehranjeles.net

1p30

Member
شما دوباره عنوان نا مناسب انتخاب کردید!!!
من که کمک نمی کنم

siavashmusic

Active Member
دوست عزیز لطفا عنوان مناسب برای تاپیک های خودتون انتخاب کنید میدونید این چندمین باره که این مورد رو انجام میدید؟

اما در مورد سوالتون باید عرض کنم تا وقتی دسترسی به اسکریپت شما نباشه این مورد امکانپذیر نیست
چه کسی اسکریپت رو براتون نوشته میتونید از اون کمک بگیرید چون مسلما با کدنویسی خودش آشناست اما برای پاسخ به این سوال باید پروژه رو بررسی کرد و دسترسی به اسکریپت داشت

آخرین ویرایش:

bebe

Member
خوب ما این سایت رو خریدیم حالا دسترسی به اسکریپت نداریم که از یه تیم خارجی خریدیم حالا چیکار کنیم خیلی این مشکل حیاتیه از دیتا بیس و یا جای دیگه نمیشه درستش کرد
در مورد عنوان نامناسب هم باید بگو خوب من عنوان دیگه ایی به نظرم نمیرسه خوب کمک میخوام دیگه مینویسم کمک چی بنویسم پس

siavashmusic

Active Member
یعنی چی دسترسی به اسکریپت ندارید سایت رو خریدی بعد دسترسی به خود اسکریپت نداری؟!!!
ما رو گرفتی ؟
دیتا بیس محل ذخیره اطلاعات هست دستورات و عملکرد یک سیستم از هسته و فایل های مختلف اسکریپت ارسال میشه

عنوان تاپیک :

1- افزودن امکانات به یک اسکریپت خاص
2- تغییراتی چند در یک اسکریپت
3- ویرایش اسکریپت دوستیابی

آخرین ویرایش:

bebe

Member
ببخشید من اصلا در مورد برنامه نویسی پی اچ پی و اسکریپت اصلا اشنایی ندارم اسکریپت رو خوب باید چیکارش کنم اصلا اسکریپت کدوم هستش ببخشید ها من چون اطلاعاتی در این زمینه اصلا ندارم

siavashmusic

Active Member
روی هاست یه سری فایل آپلود کردید مسلما توی روت سرو کلیه فایل ها باید بررسی بشه تا فایل های مربوطه مشخص بشن
Html_public منظورمه

bebe

Member
خوب من توی اون قسمت رفتم حالا قسمت مربوط به اون کجاست اصل کاری اونه شما اگه میتونی کمک کنید به من یه پی ام به ایدیم بدید تا من پسوورد و یوزر رو بدم بهتون دستتون درد نکنه
[email protected]

.:: Ali ::.

Member
دوست خوبم ، با این اوصاف پیشنهاد می کنم با یک برنامه نویس مکاتبه کنید و با پرداخت مبلغی (!) کارتون رو راه بندازه !
یک معلم مشق های شاگردشو انجام نمی ده ، فقط بهش یاد می ده که چطور مشق بنویسه !

1p30

Member
اگه دوست داشتی با یاهو مسنجر من تماس بگیر
free
ای دی من:ali_gando
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا