کمک کردن درباره طراحی برنامه نهج البلاغه

justali

New Member
*سلام باز هم ببخشید که مزاحمتون شدم*

میخواستم یه کمکی دیگه از سما داشته باشم اون اینه که طراحی یا سلیقه من در ساخت و منو سازی برنامه هایی که درست میکنم خوب نیست از شما می خواهم که من الآن دارم یک برنامه نهج البلاغه درست میکنم که مینو اون به نظر دیگر خوب طراحی نشده .
میخواستم و درخواست دارم ببینم میشه شما یه منوی آزمایشی برای من آماده کنید که دارای :
سرچ ، اجرای برنامه ، شنیدنی ها ، سرگرمی ، درباره نرم افزار،قاب تصاویر،بخش گوشی همراه
ببسازید. که توی بخش منو باشند؟

*************************ممنون میشم اگه چنین لطف بزرگی به کنید************************************

دوستان کسی نبود کمکم کنه ؟
به خدا کارم لنگه لنگه.
دوستان من اینو ساختم:
http://s1.picofile.com/file/7492104943/Media1.zip.html
ولی میخوام گرافیک و ... این منو خیلی بهتر از این بشه.

*********************************منتظر جواب دوستانم***********************************

آخرین ویرایش:

justali

New Member
دوستان کسی نبود کمکم کنه ؟
به خدا کارم لنگه لنگه.
دوستان من اینو ساختم:
http://s1.picofile.com/file/7492104943/Media1.zip.html
اگه باز نکرد تو پیوست هم هست.
ولی میخوام گرافیک و ... این منو خیلی بهتر از این بشه.

*********************************منتظر جواب دوستانم**********************************

پیوست:
مشاهده پیوست Media1.zip

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
سلام علی جان خوب هستین ؟

شرمنده واقعیتش الان تو این وضعیت بد اقتصادی همه مشغولن و دارن تلاش می کنن واسه همین دیگه کمتر کسی وقت واسه اینجور کارا پیدا میکنه . ( من همین جمعشم سرکارم و وقت صبحونه و اینجور وقتا می تونم اینجا سربزنم )
اما یچیزی بگم اونم اینکه منم تا چند وقت پیش کاملا شبیه شما گرافیکم ضعیف بود و توش مشکل داشتم اما تنها راه حلی که براش پیدا کردم این بود که خودم دست به کار شم و اعتماد کنم به اون چیزی که میسازم الانم خداروشکر تو چند پروژه قبلیم یه تکونی به خودم دادم و وقت گذاشتم واسه فتوشاپ و برنامه های گرافیکی دیگه و راضی ام یعنی تا وقتی خودتون دست به کار نشین و یاد نگیرین همیشه باید از دیگران بخواین که براتون انجامش بدن که اعتمادبنفستونم به شدت کم میکنه .
به چند تا نکته ای که می گم عمل کنین کمکتون می کنه :

1 - هرگز فکر نکنید که برای گرافیک وقت زیادی گذاشتین ! ( حداقل تا زمانی که دستتون راه بیفته )
2 - هر چی درست می کنید بکنید و به خودتون اعتماد کنید اما نظر دیگران هم باید توش دخالت داشته باشه .
3 - سعی کنید همه چیز رو مرتبط با موضوع پروژه درست کنید به عنوان مثال مانیتور برای یه موضوع مذهبی زیاد جالب نیست .
4 - فونت ها خیلی مهمن که خوانا و زیبا باشن برای همیچین مواردی فونت انتظار بهترین گزینست . ( می تونید با گوگل به راحتی پیداش کنید )
5 - هرگز نذارین رنگ پس زمینه عکستون بمونه و حذفش کنین ( تو مثال پیوست شده یه نمونه هست )
6 - عکسا رو کشدار نکنید مثل عکس سمت راستی خودتون.
7 - کوچیک بودن اشیا ( در حد معقول ) میتونه به زیبایی کمک زیادی بکنه .
8 - برای ساختن دکمه ها از نرم افزار MMBButtonMaker می تونید استفاده بکنین ( بازم با گوگل می تونید پیداش کنید )

موفق باشین .

پیوست ها

• Media2.rar
    39.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17

جدیدترین ارسال ها

بالا