Saeed
Well-Known Member
والبته بعضی از VGA ها هم قابلیت SLI رو دارا هستند یعنی میشه دوتا ازشون خرید و بهم وصلشون کرد (با شرایط خاص مادربورد)
مجتبا دیگهـ العان میشهـ گفت تقریبا همهـ ی کارت گرافیک های
جدید این امکان رو دارن

والبته بعضی از VGA ها هم قابلیت SLI رو دارا هستند یعنی میشه دوتا ازشون خرید و بهم وصلشون کرد (با شرایط خاص مادربورد)
فقط دومی و نمیدونم با هم فرق دارن یا نه ؟ و یا کدوم بهتره ؟ اگه تو اینم کمکم کنین قول میدم دیگه مزاحمتون نشم .
و اسمه کاملشو بگو که رفتم بخرم سرم کلاه نره .
ولی برای خرید سری GTX بهترین انتخاب میتونه Nvidia CUDA باشه
CUDA صرفا یک تکنولوژی که nvidia از اون تو تمام کارت های جدیدش استفاده می کنه، من کارتی که تو مدلش هم CUDA ذکر شده باشه ندیدم... ولی تمام GPU های nvidia حاوی واحد های پردازشی به نام CUDA هستند...
CUDA یک تکنولژی بسیار جدید هست و فقط کارت گرافیک های این قابلیت رو دارن که کد Chipset های اون ها با برنامه ی Wframe نوشته شده باشه . واحد قدرت تشخیص Bit rate و تقسیم Pixel اون ها از داخل GPU به روی برد اصلی انتقال پیدا کرده و داخل یک Chip بسیار ریز قرار داره و تاثیر مستقیم روی Bus line های پردازش گر داره.
بله سافایر یکی از قدیمی ترین شریک های ATI هست که کارت های بسیار با کیفیتی هم می زنه ولی xfx خیر، من به غیر از یک سری مدل های خاصش این برند رو پیشنهاد نمی کنم، گرچه برند بدی هم نیست...من كه ati فقط xfx يا سافاير رو قبول دارم و از ايسوس چيزاي خوبي نديدم.