کمک و راهنمایی

isz.k120

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من میخواستم برای پروژه کارشناسی یه پروژه مالتی مدیا مثلا فلش بدم.زیاد فلش وارد نیستم میخواستم میتونید کمکم کنید چه کار کنم.ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما شروع به طراحی کنید به هر کجا مشکل برخورد کردید همینجا مطرح کنید تا رسیدگی شود

موفق باشید

isz.k120

New Member
سلام

سلام به دوستان و دوست خوبم
ببخشید خوب میشه بگید از کجا شروع کنم.همیشه دعاتون میکنم. مثلا از کدوم نرم افزار و از کدوم کتاب یا سی دی آموزشی که بتونم یه پروژه خوب طراحی کنم. چند ماه بیشتر وقت ندارم باید حتما یه پروژه بدم تحویل و ازشم دفاع کنم.یه کمم سخت گیرن. برنامه نویسیم خوب نیست مجبورم یه چیز مالتی مدیا مثل فلش بدم تحویل که بتونم ازشم دفاع کنم. از مالتی مدیا هم خوشم میاد.حالا میشه کمکم کنید . ممنون:rose:

آخرین ویرایش:

mohammadbasri

کاربر فعال
کتابهای زیادی در بازار هستند که کار با نرم افزار ادوب فلش رو آموزش میدن (استفاده از فلش نه اکشن اسکریپت)
اخرین نسخه flash cs 5 هستش
برای یادگیری زبان برنامه نویسی فلش که اکشن اسکریپت نام داره ، به نظر من همین سایت بهترین منبع فارسی زبان هستش
ورژن اکشن اسکریپت سابقا 2 بود اما حالا 3 اومده که پیشنهاد میشه 3 رو یاد بگیرید
در این لینک چند منبع آموزش اکشن اسکریپت3 معرفی شده

مطمئنا اگر آموزشها رو دنبال کنین توی فرصتی که دارین میتونین برنامتون رو بنویسین
هر سوالی هم که داشتین در همین انجمن اول سرچ کنین اگر به نتیجه نرسیدین بعدش بپرسین

mir23

New Member
با سلام و آرزوی موفقیت
من در حال کاربا برنامه فلش به دو سوال برخورد کردم یکی اینکه چگونه فایل فلش را به exe تبدیل کنیم و یکی اینکه چگونه بر روی آلبوم عکسی که در برنامه فلش درست کرده ایم آهنگ قرار دهیم . لطفا من را راهنمایی کنید .از شما متشکرم، موفق باشید.

Mr_lesani

Member
با سلام و آرزوی موفقیت
من در حال کاربا برنامه فلش به دو سوال برخورد کردم یکی اینکه چگونه فایل فلش را به exe تبدیل کنیم و یکی اینکه چگونه بر روی آلبوم عکسی که در برنامه فلش درست کرده ایم آهنگ قرار دهیم . لطفا من را راهنمایی کنید .از شما متشکرم، موفق باشید.

دوست من شما درخواست و سوالتون رو در یک تاپیک جدا گانه مطرح کنین

Mehrdad155

کاربر فعال
با سلام و آرزوی موفقیت

درود

برو تو publish settings و exe. را تیک بزن تا خروجی exe بهت بده.برا موزیک هم یه لایه ی جدا تو timeline بساز و آهنگتو بنداز توش.این کلیات کار بود.جزئیاتش را بعد از کار کردن خودت و سروکله زدن با برنامه بپرس.

مهرداد

جدیدترین ارسال ها

بالا