کمک و راهنمایی برای ساخت زیر نویس

سلام
من میخوام برای سایتم یک چیزی مثل زیر نویس تلویزیون بسازم که به صورت Random در زمان های نا مشخص یک تصویر 1000 * 50 بیاد و رد بشه و یا یک سری جمله رو از یک فایل TEXT بخونه و در یک نوار باریک به ضخامت 50 تا 70 پیکسل از سمت راست صفحه به سمت چپ بره .
اگر ممنکنه بنده رو راهنمایی کنید .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اين سايت رو ببين : Www.gotvidn.co.ir

اون پايين سايت هم سمت راستش 1 عكس هست هم سمت چپش كه با رفرش كردن سايت عكس عوض ميشه

الان كه وقت نمي كنم ولي اگه فرصت شد براتون آموزششو مي زارم

موفق باشيد

سلام
ممنون از توجهت دوست عزیز . من هر موقع سوالی پرسیدم شما اولین نفری بودی که اومدی و همکاری کردی .
اما این سایت رو دیدم چیزی که من میخوام این نیست .
صفحه من فلش هست .
و این زیر نویس رو برای اون میخوام .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب ببين دوست من در همون سايتي كه من به شما دادم عكس ها با هر بار رفرش شدن سايت بصورت راندوم عوض ميشن

مگه اين سايتي كه به شما دادم فلش نيست ؟؟؟؟ :rose:

نكنه يه چيزي مثل بعضي از سايت ها كه حديث و .... ميزارن بصورت راندوم مي خواي ؟؟؟؟

اگه همچين چيزيه كه با همين روش هم ميشه

اينم كديه كه من براي اين سايت استفاده كردم :

PHP:
var RANDOM = true;
var BYDATE = false;
function GetFileName(Type,Count){
	if(isNaN(Count))
		var Count = 0;
	if(typeof(Type)!='boolean')
		return 'default.jpg';
	if(!Type){
		var DateTime = new Date();
		return DateTime.getFullYear()+'-'+(DateTime.getMonth()+1)+'-'+DateTime.getDate()+'.jpg';
	}
	else
		return (Math.floor(Math.random()*Count)+1)+'.jpg';
}

picture1.loadMovie(GetFileName(RANDOM,3));

trace(GetFileName(BYDATE));
trace(GetFileName(RANDOM,3));
trace(GetFileName(kooft));

البته ميشه همين كد رو براي يك زمان مشخص تنظيم كرد

موفق باشيد

ممنون دوست عزیز
اما نه من اینو نمیخوام که با ریفرش شدن عوض میشه .
ببین مثلآ من توی فلشم یک تلویزیون دارم که میخوام پایین این تلویزیون یک نوار هر از گاهی رد بشه و محتویات یک فایل txt رو ، هر دفعه یک خطش رو نشون بده .
دقیقآ عین زیر نویس تلویزیون .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب اينم مشكلي نيست !

شما اول بايد توسط تابع Random يك عدد توليد كنيد و بر اساس اون عدد يك فايل متني رو در فلش لود كنيد

فعلا فلش دم دستم نيست اگه فلش پيدا شد برات نمونه مي زارم

موفق باشيد

اگر لطف کنی که خیلی خوب میشه . چون من زیاد برنامه نویسی فلش رو بلد نیستم .
یه لطف دیگه ای هم به من بکن و بگو که از کجا میتونم برنامه نویسی فلش رو یاد بگیرم .
ممنون

دوست عزیز مثال چیزی که میخوام رو دقیقآ دیدم . صفحه اول همین سایت (Majidonline) . اون بالا دو تا تلویزیون کنار هم افتاده توی بنر و توی یکیش یک خط فارسی هست که رد میشه .
چیزی که من لازم دارم دقیقآ همینه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ايني كه شما ميبيني كه فقط با ماسك و Motion ساخته شده

چيز خواصي نداره

موفق باشيد

شما همیشه لطف میکنی پاسخ میدی ، اما مثل اینکه عجله داری و میخوای بری و یک پاسخ کامل نمیدی .
خب عزیز جان اینو میدونم . کمی به حرف من توجه کنید .من میخواستم دو سه خط متن در زمان های تصادفی و در هر زمان یکیشون اینطوری بیاد و رد بشه . و این دو سه خط متن هم اگر میشه از یک فایل txt گرفته بشه .

UnknownUser

Well-Known Member
سلام
PHP:
function randRange(min:Number, max:Number):Number {
	var randomNum:Number = Math.floor(Math.random()*(max-min+1))+min;
	return randomNum;
}
var fileName_Array:Array = new Array("filename 1.txt", "filename 2.txt", "filename 3.txt");
var fileName_Str:String = fileName_Array[int(randRange(0, fileName_Array.length))];
جای file name 1 , ... اسمه فایل های text رو بگذار و جایی که می خوای URL بدی برای load از متغییر fileName_Str استفاده کن

جدیدترین ارسال ها

بالا