کمک (هر کار میکنم فتوشاپ باز نمیشه حتی با نصب دوباره)!!!

mzmz1

Member
سلام به همه .
داشتم باهش کار میکردم یکهو بسته شد واینطوری شد .
وقتی فتوشاپ رو باز میکنم این اخطار رو میده ضربدر رو هم بزنم بسته میشه :mad:(فتوشاپ رو با نرم افزار ریشه ای پاک کردم و دوباره هم نصب کردم بازم همین اخطار رو میده)
خیلی هم فتوشاپو لازم دارم .
لطفا راهنمایی کنید دوستان

پیوست ها

• p.jpg
    p.jpg
    101.9 کیلوبایت · بازدیدها: 21

nilofare_abi

New Member
سلام
کلا این نسخه مشکل نداره شما احتمالا بد کرک کردین این دفعه نصب کنید و بعد خوب کرک کنید امیدوارم حل بشه مشکل

mzmz1

Member
سلام
کلا این نسخه مشکل نداره شما احتمالا بد کرک کردین این دفعه نصب کنید و بعد خوب کرک کنید امیدوارم حل بشه مشکل
ممنون ولی دوبار این کارو کردم مطمئنم از کرک کردن من نیست شاید خود کرک مشکل داره شما اگه فایل کرک رو دارین یا آدرس دانلود کرک سالم دارین
اگه بدین ممنون میشم.

mfm95

Active Member
1- فتوشاپ رو با برنامه your-unistaller پاک کنید - بگزارید برنامه بعد از پاک کردن برنامه کدهای رجیستری وفایل های مربوطه رو هم پاک کنه

2-این دوتا فولدر رو پاک کنید

C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\SLCache

C:\ProgramData\Adobe\SLStore

ارتباط با اینترنت رو قطع کنید و برنامه رودوباره نصب کنید - در صورت درخواست ارتباط با اینترنت اجازه دسترسی رو بهش ندین و برنامه رو تو فایروال قرار بدین تا به اینترنت دسترسی نداشته باشه
طبق دستور راهنمای نصب برنامه رو کرک کنید
بعد از نصب اینو باز کننید وروش کلیک راست کنید و گزینه run as administrator را انتخاب کنید
http://up.taktemp.com/uploads/taktemp_13711328471.zip

:rose:

mzmz1

Member
1- فتوشاپ رو با برنامه your-unistaller پاک کنید - بگزارید برنامه بعد از پاک کردن برنامه کدهای رجیستری وفایل های مربوطه رو هم پاک کنه

2-این دوتا فولدر رو پاک کنید

C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\SLCache

C:\ProgramData\Adobe\SLStore

ارتباط با اینترنت رو قطع کنید و برنامه رودوباره نصب کنید - در صورت درخواست ارتباط با اینترنت اجازه دسترسی رو بهش ندین و برنامه رو تو فایروال قرار بدین تا به اینترنت دسترسی نداشته باشه
طبق دستور راهنمای نصب برنامه رو کرک کنید
بعد از نصب اینو باز کننید وروش کلیک راست کنید و گزینه run as administrator را انتخاب کنید
http://up.taktemp.com/uploads/taktemp_13711328471.zip

:rose:

سلام.
ممنون محسن جان:rose: .
کارهایی که گفتی رو مو به مو انجام دادم .مشکل همچنان به همون صورت پابرجاست .

mfm95

Active Member
خب پس بیخیال این نسخه شو مراحل 1 و 2 رو انجام بده یه ورژن دیگه رو امتحان کن اگه مشکل همچنان پابرجا موند فک کنم باید ویندوزت رو عوض کنی

mzmz1

Member
از همه دوستان ممنونم. cs6 رو هم خریدم .(ظاهرا یه پولی توی جیبم سنگینی میکرده:green:) در ابتدا که نصب کردم مشکلی نداشت اما بلا فاصله بعد از نصب Nik Software Color Efex Pro 4 همون اخطار رو داد .
در نتیجه ریشه مشکل پیدا شد .با پاک کردن این پلاگین مشکل حل شد .
باید برم دنبال یه نسخه سالم تر از این پلاگین.
ابنم تقدیم به شما:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا