کمک می خوام

Elhame gol

New Member
سلام بچه ها

می خواستم بدونم که چه جوری می شه تو فتوشاپ یک عکس ایمپرت کنی جوری که آن وقت 2 تا عکس داشته باشی و اون عکسی که ایمپورتش کردی رو بشه بذاری رو عکس اولیه

mahdi zarei

Member
اول سلام وخوش اومدی

دوم اسم تایپک رو درست کن تا هم بهتر نتیجه بگیری و هم این سایان بهت گیر نده :)
من خودم هم بار اول که تایپیک زدم اسم تایپیک رو اشتباه نوشتم مدیرا ریختن رو سرم :)

سوم خب دوتا عکس جدا گونه وارد کن بعد هر کاری میخوای باش کن :!: اگه منظورتو درست فهمیده باشم !

Elhame gol

New Member
مرسی از راهنماییت
حتما به نظرت مسخره است که یه هم چین سوالی می کنم ولی خوب چی کار کنین ما که مثل شماها با فتوشاپ به دنیا نیمدیم.

خیلی ممنون

aghahamidgol2

Active Member
Elhame gol گفت:
مرسی از راهنماییت
حتما به نظرت مسخره است که یه هم چین سوالی می کنم ولی خوب چی کار کنین ما که مثل شماها با فتوشاپ به دنیا نیمدیم.

خیلی ممنون
مي توني از منوي فايل استفاده کني و فايل مورد نظرت را اوپن يا براز کني اين کار را براي هر کدام از تصاويرت تکرار کن
بعدا خواستي با کپي پيت هر دو را در يک فايل بيار و کارت را شروع کن
دوست عزيز همه از همين سوالات شروع کردند و هيچ کس مادرزادي فتوشاپ بلد نبوده
خوشحالم که به انجمن ها آمدي اميدوارم موفق و سلامت باشي هم در کار هم در زندگي

mahdi zarei

Member
منم حرفای حمید رو تاید میکنم ! قرار نیست که آدم از همون اول یه برنامه رو فول باشه خود من هم اولش هیچی ازش نمیفهمیدم ولی به مرور ....

aghahamidgol2

Active Member
mahdi zarei گفت:
منم حرفای حمید رو تاید میکنم ! قرار نیست که آدم از همون اول یه برنامه رو فول باشه خود من هم اولش هیچی ازش نمیفهمیدم ولی به مرور ....
چه عجب يکي پيدا شد مارو تاييد کنه :)

Elhame gol

New Member
ممنون از هر 2 تون

خیلی کمک کردین

موفق باشین

نمیخوام از موضوع بگذرم اما میدونید چطوری سایز یا حجم عکس های متحرک گیف را با فتوشاپ تغییر داد، یا اینکه با یه برنامه ی دیگر.
متشکرم

Mandana

Active Member
منم حميد رو تائيد مي كنم...ورودتون رو خوشامد ميگم و در آخر يك راه ديگر:

اگر ميخواي از همون عكس دوتا باز كني از پلت History دكمه create document form current state رو انتخاب كن.براي پيدا كردن اون دكمه همراه عكسش گذاشتم.
در غير اينصورت اگه ميخواي دو عكس متفاوت باشن هردو عكس رو open كن و بعد ابزار rectanglular marquee tool و يا هر ابزار سلكت كردن ديگه اي كه دوست داري انتخاب كن.بعد روي عكست راست كليك كن و گزينه select all رو بزن.در آخر هم با ابزار move tool اونو به درون عكس دومي درگ كن

موفق باشي

پیوست ها

• nothing.jpg
    nothing.jpg
    26.1 کیلوبایت · بازدیدها: 22

Mandana

Active Member
ااا شرمنده اين ارسال آخري رو قبل ازينكه پست كنم نبود.تصوير متحركه يا ثابت؟!

FashisT

Active Member
ابتين جان بالاخره هر كي يه روشي داره...
هر راه كمتري دليل بهترين راه نيست(زيرت:دي)
فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا