کمک من نرم افزار نیاز دارم

1mdfr

Member
سلام من نرمافزار ی نیاز دارم که بتوانم با آن قالبم را طراحی کنم البته ان نرم افزار خودش کد های لازمه را بسازد اگه کسی سراغ دارد در اختیار قرار دهد :neutral::neutral:

1mdfr

Member
ممنون

منون از شما من از کجا بیارمش می شه لینک بدین
کار با آن راحته ؟من کد نویسی بلد نیستم ؟
اگه راحت نیست فیلم آموزشی هم اگه دارین بدین
راستی لینک دانلود هم یادتان نره:oops:

majid_a95

Active Member
وسه طراحی قالب سایت باید کد نویسی یاد بگیرید خب ... Html و Css ..
بعد خیلی راحت میتونید قالب طراحی کنید .
در ضمن در سطوح پیشرفته تر میتونید با دریم ویور{ dearmWaver } کار کنید ، ولی شرط لازمش آشنایی با کد نویسه Html و Css هست ..
یاعلی

1mdfr

Member
سلام کمک

سلام شما می دونین فیلم آموزشی کد نویسی برای یادگیری را از کجا پیداکنم
ممنون می شم به هم بگین:neutral:

1mdfr

Member
سلام

سلام به شما با این فیلم می شه کد نوشتن را آموخت آن به طور مقدماتی کامل است

این جا چه انجمن خوبیه همه ی پاسخ ها را می توان در این جا یافت این تقدیم همه ی افراد انجمن :wink::rose::rose::rose:

1mdfr

Member
سلام کمک

:wink:با سلام کسی نرم افزار ی را سراغ دارید که باهاش بشه فیلم فلش وبازی و... ساخت اگه سراغ دارین ممنون می شم ارائه بدین لینکشو:rose:

این جا چه انجمن خوبیه همه ی پاسخ ها را می توان در این جا یافت این تقدیم همه ی افراد انجمن :wink::rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

1mdfr

Member
سلام کسی بلده؟؟

سلام کسی بلده با هاست رایگان کار کنه اگه بلده یه پیام با ادرس ایمیل یاهوش به من بده وخودش هم در یاهو مسنجر آماده ی چت باشه که کمک می خواهم

1mdfr

Member

من فیلم آموزشی مقدماتی کدنویسی css,htmlرا آموختم شما کامل تر ازین سراغ ندارین اگه دارین لینکشو بدین فارسی با شه چه بهتر:rose::rose::):)
باز هم سلام کسی بلده با نرم افزار Macromedia Dreamweaver 8 یا فیلم اموزشی ارائه بده اگه کسی فیلم آموزشی داره لینکشو بده:neutral::oops::rose::)

آخرین ویرایش:

1mdfr

Member
سلام دیگه نیست

با سلام من فیلم آموزشی مقدماتی کدنویسی css,htmlرا آموختم شما کامل تر ازین سراغ ندارین اگه دارین لینکشو بدین فارسی با شه چه بهتر:rose::rose::):)

1mdfr

Member
من کمک می خواهم

باز هم سلام کسی بلده با نرم افزار Macromedia Dreamweaver 8 یا فیلم اموزشی ارائه بده اگه کسی فیلم آموزشی داره لینکشو بده:neutral::oops::rose::)

1mdfr

Member
من فیلم آموزشی مقدماتی کدنویسی css,htmlرا آموختم شما کامل تر ازین سراغ ندارین اگه دارین لینکشو بدین فارسی با شه چه بهتر:rose::rose::):)

hoceyn

Active Member
p30learning.com بهترین سایت فیلم آموزشی. ضمنا فکر کنم اگه کورم بودیم میشد متن شما رو دید. لطا کوچیکش کن. ظاهر سایتو بهم می زنه.

Milad

Well-Known Member
برای هر سوالتون اول در انجمن جستجو کنید اگر به نتیجه نرسیدید تایپیک مجزا ایجاد کنید تا توسط دوستان رسیدگی شه .

موفق باشید

hoceyn

Active Member
لطفا پیام های آموزشیو تو فروم بدید:
برای فارسی کردن این رو تو قسمت head صفحه بزارید:
PHP:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
و در بالای css (اگر از فیل اکسترنال استفاده می کنید )
PHP:
@charset "utf-8";
رو قرار بدید. در مورد سایز فونت و حاشیه زنی هم به طور جدا تو بخش خودش سوال بفرمایید. اونجا بهتون جواب میدم. بچه ها هم هستن.

جدیدترین ارسال ها

بالا