کمک....مشکل پروکسی

hamidaz68

New Member
سلام
بعد از استفاده از u95 دیگه نمی تونم با فایرفاکس از اینترنت استفاده کنم مگر اینکه u95 رو اجرا کنم
حتی وقتی تو قسمت tools>options>Advanced>setting تنظیمات پروکسی رو روی No proxy میزارم بازم نمی تونم به اینترنت وصل بشم مگر اینکه u95 رو اجرا کنم....فکر میکنم مشکل از یه جای دیگس چون حتی opera و download manager رو هم نصب کردم ولی با اون ها هم نتونستم به اینترنت وصل بشم....:cry:
البته اینم بگم که اینترنتم adsl ولی فکر نمی کنم ربطی داشته باشه....

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
بعد از استفاده از u95 دیگه نمی تونم با فایرفاکس از اینترنت استفاده کنم مگر اینکه u95 رو اجرا کنم
حتی وقتی تو قسمت tools>options>Advanced>setting تنظیمات پروکسی رو روی No proxy میزارم بازم نمی تونم به اینترنت وصل بشم مگر اینکه u95 رو اجرا کنم....فکر میکنم مشکل از یه جای دیگس چون حتی opera و download manager رو هم نصب کردم ولی با اون ها هم نتونستم به اینترنت وصل بشم....:cry:
البته اینم بگم که اینترنتم adsl ولی فکر نمی کنم ربطی داشته باشه....

احتمالا شما پروکسی را در تنظیمات عمومی ویندوز همچنان بکار می برید.
Internet Explorer رو اجرا کنید، منوی Tools اش (Alt + O) را انتخاب کرده و روی گزینه Internet Options کلیک نمایید.
زبانه (Connections (Tab را انتخاب کنید. اتصال اینترنتی مورد استفاده تان را در لیست انتخاب کرده و سپس دکمه
Settings را فشار دهید. حالا تیک های بخش Proxy server را بردارید و در نهایت پنجره ها را OK کنید.

hamidaz68

New Member
قسمت lan setting را هم چک کرده بودم و گزینه ی ... use proxy را در حالت غیر فعال قرار داده بودم اما باز هم مشکل حل نشد

جدیدترین ارسال ها

بالا