کمک-مشکل ورودی صدا

ramin006

Member
من چند روز پیش یه هد ست خریدم بعد برای اینکه کارم راحت تر شه و دیگه فیش های اسپیکر رو خارج نکنم
ماله هدست رو به ورودی های جلوی کیس زدم .
الان دیگه هر کاری می کنم از ورودی های صدای پشت کیس ( آن بورد روی مادربرد ) صدا در نمیاد اگه زیاد باهاش ور برم نهایتا از یه اسپیکر صدا میاد
مجبور شدم کابل اسپیکر رو جلوی کیس وصل کردم ( ورودی های جلوی کیس )
حتی ویندوزم عوض کردم!
ولی باز نشد!
در حال حاضر وردی های صدای پشت کیس کلا تعطیل هستن.
به نظر شما مشکل از کجاست؟

divaneh_to

Member
سلام :
پین هایی که برای نصب خروجی جلوی کیس روی Mainboard تعبیه شده در حالت نرمال با 2 جامپر به هم وصل شده اند مثلا" اگه 9 پین باشد 1 و 2 باهم ارتباط دارند و 5 و 6 و زمانی که می خواهیم خروجی جلوی کیس رو وصل کنیم مجبوریم این جامپرهارو در بیاریم . اگر بعد از قطع کردن کابلهای جلو کیس جامپرهارو دوباره سر جاشون قرار ندیم صدا از کارت صدا خارج نمی شود .

ramin006

Member
سلام :
پین هایی که برای نصب خروجی جلوی کیس روی Mainboard تعبیه شده در حالت نرمال با 2 جامپر به هم وصل شده اند مثلا" اگه 9 پین باشد 1 و 2 باهم ارتباط دارند و 5 و 6 و زمانی که می خواهیم خروجی جلوی کیس رو وصل کنیم مجبوریم این جامپرهارو در بیاریم . اگر بعد از قطع کردن کابلهای جلو کیس جامپرهارو دوباره سر جاشون قرار ندیم صدا از کارت صدا خارج نمی شود .

ممنون میرم بررسی کنم ببینم درست میشه یا نه!
در ضمن اینم بگم که من اصلا جامپرای داخل کیس دست نزدما

فقط فیش صدا و میکروفن رو جلوی کیس وصل کردم و بعد جدا کردم دیگه صدا درنیومد( از کارت صدا )!

بازم ممنون میرم امتحان کنم شاید روبراه شد

جدیدترین ارسال ها

بالا