کمک. مشکلک در افتر افکت (Not enough memory)

Fares_N_Mcse

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یه کاری توی افتر زدم با کیفیت HD 1280 * 720 و زمانش حدودا 12 دقیقه هست. مشکلم اینجاست که وقتی می خوام کارو با فرمت MOV بدم بیرون این پیغام رو میده : Not enough memory
بعد درایوی که توش ویندوز و افتر افکتم نصب بود حدود 30 گیگابایت خالیش کردم و باز هم هنگام اکسپورت کردن این پیغام جدید رو داد : After effects Crash
مشکل از چیست ؟ اگر با افتر افکت نمیشه این کارو کرد آیا نرم افزار دیگه ای وجود داره که بدون افت کیفیت این کارو بکنه ؟
مشخصات سیستمم :
Ram : 4 GB
Graphic card : GeForce 9400 GT
Hard : 300 GB
با تشکر فراوان

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
از طریق Edit > Preferences > Media & Disk Cache > Disk Cache رو فعال کن
یک درایو خالی با یک مقدار رو برای این بخش در نظر بگیر
وضعیت کمی بهتر میشه
.
.

Fares_N_Mcse

New Member
همین کارم کردم، حتی درایو ویندوزم رو 30 گیگ خالی کردم و این سری که رندر کردم دیگه Not enough memory نداد گفت افتر افکت Crash شده این مشکل الان از کمبود ram هست ؟
اگر من ویندوز 64 bit نصب کنم و Ram رو 8 گیگ بکنم. میتونه اکسپورت بکنه ؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما فقط ويندوز 64 بيت كن تا حداقل از 4 گيگ رم بتوني استفادي كني :rose:

madar graphic

Active Member
برای من هم یک همچین اتفاقی افتاد بعد که برسی کردم اشکال کار من این بود که ساز صفحم رو اچ دی در نظر گرفتم (تا اینجا مشکلی نبود) و مثل شما حدود 12 دقیقه رو توی یه کامپ ساختم که این یه اشتباه محض بود

نتیجه: باید 12 دقیقه رو بشکنید و در کامپ های مختلف انجام بدید و در پایان یه کامپ فاینال باز کرده و کامپ های دیگه رو توش بچینید.
اینجوری سرعت رندر هم چند برابر میشه...

اینجوری فکر کنم مشکلتون حل شه

راستی من از خیر اون پرژه گزشتم!!!:mad:

موفق باشید
یا علی مدد:oops:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه دوستان:rose:
خدمت دوستان عرض كنم كه افتر حق داره كه اين كار رو بكنه.
چون افتر حتي CS5 ئش هم با رم حتي 8 گيگ براي كار HD 12 دقيقه اي نيست.:-?
همونطور كه جناب madar graphic گفتند،بايد كارتون رو ار لحاظ زماني و ترجيحا Comp اي تقسيم بندي كنيد و جدا جدا رندر بگيريد. بعد تو نرم افزار هاي اديت مثل Permier يا Edius يا.... بذاريد كنار هم:wink:
موفق باشيد:oops:

mohammadjodaee

New Member
سلام من به 3 مشکل مهم در افتر افکت بر خوردم ، ممنون میشم کمکم کنید . . .

سلام
آقا من 3 تا مشکل مهم دارم، ممنون می‌شم آگه بتونید کمکم کنید
1• افتر افکت 6 رو به راحتی نصب کردم کردم ولی موقع اجرا سر Inaliz کردن اول که بعدش برنامه کامل باز می‌شه ، گیر میکنه و باز نمی‌شه ...
2• افتر افکت فعلیم شماره 5 هستش ولی از فرمت .Mov پشتیبانی نمی کنه و فیلم هایی که با این فرمت هستن رو در خودش جای نمیده و اجرا نمی کنه
2• افتر افکت 5 من خیلی دیر باز میشه و باید حدوده 10 دقیقه صبر کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . . .
با سپاس فراوان به همگی

جدیدترین ارسال ها

بالا