افزونه 1 کمک فوووووووری !!!!!!!!!!احتیج به کمک راجب به تکستچرینگ ممنون فوریه !!!!!!!!!

سلام دوستان و اساتید گرامی ممنون می شم نحوه اکسپورت کردن متریال به شیوه ای که در فایل پیوستی را توضیح دهید.با تشکر:rose:

پیوست ها

• AM84_001_Humvee_Diff.jpg
    AM84_001_Humvee_Diff.jpg
    204.6 کیلوبایت · بازدیدها: 41

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اول باید مدل رو Unwrap کرده باشی. بعد دکمه ی 0 رو بزن تا پنجره ی Render to texture باز بشه، از اونجا نوع تکسچر رو انتخاب کن (Difuse) و تکسچرش رو رندر کن.

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب من اول یک توضیح میدم بفهمی انرپ چیه. ببین نمی خوام بیخودی توضیح بدم. فقط اینقدر بگم که شما مثلا یک کاراکتر ادم ساختی. حالا می خوای تکسچر لباس بهش بدی. خوب اکر همینطوری بدی تکسچر ها بعضی جاها خوب نشون نمیدن و کج و به هم ریخته میشن. حالا برای اینکه هر تکسچر درست سر جای خودش باشه یا اصلا مشخص کنیم کجا چه تکسچری باشه مثلا شلوارش جین باشه و بدنش تیشرت باشه/ ما انرپ می کنیم. یعنی فرض کن پوست بدن کاراکتر رو به چند قسمت تقسیم می کنیم و یکمی هم تختش می کنیم و بعد به همین شکلی که خودت گزاشتی در میاریم. بعد میبریم تو فتوشاپ و مثلا تکسچر جین رو روی اون پوست که رندر گرفتیم میزاریم و بعد سیو می کنیم. حالا وقتی بریم تو مکس و اون پوست رو به کاراکتر بدیم. اونجایی که قرار بوده شلوار جین باشه سر جای درست قرار میگیره. حالا این آموزش ها رو هم ببینی بهتر منظور من رو متوجه خواهی شد. شرکت دیجیتال توترز هم یک آموزش داره ولی به نظرم جالب نیست. تو همین سایت سی جی توتس که برات گزاشتم یک بخشی از آموزش هاش هست یک چراغ قدیمی latern رو درست می کنه و انرپش می کنه. اون هم دانلود کن که حسابی راه بیفتی :mad:

خوب آموزش unwarp تو سایت cg.tutsplus.com/?s=Introduction+unwrap پیدا می کنی و همینطور آموزش های زیر رو هم دانلود کن.
traptcg.com/tutorials/11
البته باز هم باید آموزش ببینی ولی این 2 تا رو قعلا ببین. کلی رات میندازه. من خودم می خواستم یک آموزش بسازم. ولی اولین بحثش بحث آپلودش هست.

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
بطور خلاصه تر : آنریپ به مکس میگه که کدوم قسمت از تصویر تکسچر رو به کدوم قسمت از مدل نسبت بده. (البته فقط مختص مکس نیست)
ضمن اینکه آنرپ کردن کار آسونی نیست،باید زیاد آموزش ببینی و تمرین کنی.
آموزش آنرپ و تکسپرینگ CGAcademy کامل و خوبه.

tiptooop

Well-Known Member
ضمن تایید صحبت دوستان ، مهمترین قسمت تکسچرینگ ، آنرپ کردنه. نمیشه تو تاپیک یادش بگیری، باید فیلم ببینی. فیلم آموزشی شرکت تات پلاس Tutplus water tank texturing یا یه چیزی تو همین مایه ها واسه آموزش unwrap خوبه. در پایان وقتی آنرپ کردی ، می تونی از پلاگین texporter برای خروجی دادن آنرپ بصورت تصویر استفاده کنی و در فتوشاپ در اون تصویر روی قسمت های مربوطه، شلوار ، لباس یا هرچی که لازمه قرار بدی.

دوستان خیلی ممنون از کمک و راهنماییهاتون بسیار سپاس . من زیاد با آنرپ کردن کاری ندارم فقط این که هر مدلی رو که دارم بتونم مثل نمونه تکسچری که قبلاً پیوست کردم ازش همچین تکستچری استخراج کنم هدف استفاده از مدلهای مکس برای آفتر افکت چون می تونم از طریق پلاگین Element 3D مدلهای مکس رو وارد کرد ولی در داخل پلاگین Element 3D باید تکستچر بصورت تکستچری باشه که پیوست کردم . ممنون می شم که باز هم توضیح بدید یا اگه باید باز هم همون راهی رو که زحمت کشیدید گفتید تا ادامه بدم . بازم تشکر از دوستان و استادان .

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
دوست عزیز اینجور تکسچر خود به خود به وجود نمیاد که ، باید unwrap بشه ،حالا یعنی چی ؟شما یه گوسفند رو فرض وقتی پَشمشو میچینن و به صورت گسترده پهن میکنن این همون unwrap کردنه!!حالا

unwrap کردن دستی داریم که نیاز به یادگیری داره و البته دقیقتره و unwrap کردن اتوماتیک داریم که میتونی با پلاگینی مثل unwrella این کارو انجام بدی هر چند به خوبی unwrap دستی در نمیاد ولی کارتو

راه میندازه،بعد هم میتونی مدلتو با uv که unwrap شده به نرم افزارهایی مثل mudbox و zbrush ببری برای تکسچر کردن چون تو این نرم افزارها تکسچر کردن خیلی راحته ،عکسی که میخوای رو با brush

؛ paint میکنی روی مدلت ،من بهت mudbox رو پیشنهاد میکنم چون خیلی کار کردن باهاش راحته البته میتونی uv رو بصورت عکس داخل فتوشاپ هم ببری و اونجا این کارو انجام بدی اما من روش اول رو

بهت پیشنهاد میکنم

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
همون unwrella هم یکم کار میبره.
خود مکس هم یصورت اتوماتیک میتونه آنرپ کنه اما اصلا اصولی نیست و فقط کار رو راه میندازه.
مدیفایر Unwrap uvw رو به جسم یده، بعد برو به مد پالیگان و همه ی پالیگان هارو انتخاب کن، بعد روی دکمه ی open uvw editor کلیک کن (البته اسم این دکمه توی ورژن های مختلف عوض شده،منظور اولین دکمه از پنل مدیفای هستش)، از اون پنجره و از منوی mapping سه تا گزینه هست که هرکدوم یه جور اینکارو انجام میده. اگر این گزینه ها خوب نبود از منوی tools گزینه ی Pack uv's رو بزن، اون هم یه مدل دیگه شه.

جدیدترین ارسال ها

بالا