کمک فوری . . .

Mah_love

Member
کمک برای ساخت اتوران فلش

با سلام خدمت همه دوستان
من برای ساخت Autorun برای سی دی نیاز به کمک دارم ...
من یک فایل فلش دارم که میخوام وقتی سی دی رو میزاری به صورت Autorun فایل فلش اجرا بشه . . .
در ضمن نمی خوام هیچ منویی ظاهر بشه ، فقظ و فقظ به صورت اتوماتیک برنامه فلش اجرا بشه
حالا اگه کسی بلد بود و حوصلشو داشت برام بگه چطوری می تونم کاری بکنم که اول سیستم رو چک کنه ببینه فلش پلیر نصب هست یا نه و در صورت نصب نبودن از روی سی دی به طور اتوماتیک شروع به نصب فلش پلیر بکنه که دیگه خیلی خیلی ممنونش میشم . . .
با تشکر از همه دوستان
 
آخرین ویرایش:

MRB COMPANY

Member
سلام دوست عزيز
1-مي توني بگي نصب كنه فلاش پلير رو اونم آخرين ور‍‍ژن چون فرقي نمي كنه(مي توني بگي هيدن اجرا شه)
2-تو اطلاعات فلاش تو مولتي مديا بيلدر مي توني تيك منو رو برداري تا ديگه منويي ديده نشه

ديگه چيزي نمي بينم
 

Mah_love

Member
سلام دوست عزیز
ممنون از لطف تون
ولی آخه من وقتی در نرم افزار فایل فلشم رو باز می کنم بعد کلید تست رو می زنم فقط صدای فلش میاد و یک کادر که بالاش نوشته Wellcome! ولی من نمی خوام این پنجره اجرا بشه..
اگه کمکم کنید ممنون می شم...
لطفتون زیاد
 

Mah_love

Member
با سلام
از مدیر انجمن به خاطر تذکر بجای ایشان متشکرم ولی راستش مشکل من واقعا فوری است . . .
البته این دلیلی برای نقض قوانین نبود و خودم هم قبول دارم ولی در هر صورت اگر مدیر انجمن یا دیگر دوستان می توانند به مشکل من پاسخی بدهند ازشون خیلی ممنون می شم چون من وقت کمی دارم .
با تشکر مجدد از همه دوستان
 

silvercover

کاربر متخصص
اول از هر کاری فایل فلش رو با نسخه هفت Export کنین. بعد به MMB برین و از قسمت Project Settings گزینه Standard Window رو غیر فعال کنین. در ادامه از منوی Object یک شی فلش رو به صورت تمام صفحه در صفحه قرار بدین و مسیر فایل فلشتون رو بهش بدین. در نهایت و برای اینکه نیازی به فلش پلیر نباشه موقع خروجی گرفتن گزینه Embed Flash Player Runtime رو انتخاب کنید.

جدا از مطلب بالا یک مثال هم با نام activex.mbd در مسیر Samples\495_examples\INF_and_activeX هست که توش نحوه نصب فلش پلیر و امثال هم رو آموزش داده.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا