کمک فوری

asal_ariya

New Member
راستش من چند روز پیش سیستمو که روشن کردم چراغ پاور روشن شد بوق هم زد ولی تصویری روی مانیتور نیومد
سیستمو ریست که می کردم هم مدام روشن و خاموش میشد ولی بازم تصویری نداشتم در ضمن با پاور هم سیستم خاموش نمی شد و باید برق سیستم قطع می کردم
وقتی هم که بردم واسه تعمییر رمم رو عوض کردن
ولی بازم من بعضی وقتا که سیستمو روشن می کنم همون مشکلو داره و باید یک بار ریست کنم تا صفحه ی بایوس بیاد بالا
در ضمن سیستمم هم خیلی صدا میده و بعضی وقتا هم قفل می کنه سرعتش هم پایین اومده
و flash memoryوwebcam رو هم که به پورت usbوصل می کنم هیچکدومو نمی شناسه
ممنون می شم اگه راهنمای کنید

Parham

Well-Known Member
شما به احتمال زیاد مشکلت از مادربرد هستش که باید اول مطمئن بشی‌ ... باید یک سیستم دیگر پیدا کنی‌ و سایر بخش های سخت افزاری را روی اون امتحان کنی‌ و در صورتی‌ که مطمئن شدی از مادربرد هستش یا باید ببری گارانتی‌ و یا اگر گارانتی‌ نداره باید ببری جایی‌ که برات درست کنند ...

asal_ariya

New Member
آخه من بردم واسه تعمییر خودم هم فکر می کردم اشکال از مادربرده ولی رمو عوض کردن واسم و گفتن اشکال از رم هستش
usb چی مشکل اونو نمی دونید چیه؟
مرسی از راهنماییتون

Old User

Member
کیست صدا میده ، ریست هم میشه ، Usb هم نمیشناسه ، سرعتتم که پایینه ، تنها ایرادی که میشه گفت سیستمت نداره اینه که مانیتورت هیچیش نیست :mrgreen:... فقط یک راه داری اونم اینه که سیستمت یه سرویس کامل بشه .
شما دوباره کیستو ببر همون جا و بگو که این مشکلا رو داری باید از نزدیک چکش کرد اینجوری نمیشه نظر صددرصد داد ...

موفق باشی.

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

همون جور که Parham گفت، اشکای از مادربرده.
خودم یه بازی هایی از مادربرد دیدم که نگو!
وقتی که باهاش کار می کنی، خرابه؛ وقتی می بری واسه تعمیر، اصلاً انگار هیچ چیزش نیست.
در ضمن...
شما اگه سیستم رو به این "خدمات کامپیوتری ها" نشون دادی ... بی خیال نظرشون شو.
به قول Parham ببر گارانتی.
اشکال USB هم صد در صد واسه مادربرده.

التماس دعا
یا علی

asal_ariya

New Member
کسی نمی دونه مشکل usb من چیه؟
4 تا پورت پشت کیسم هیچکدم نه فلش و نه وبکمو نمی شناسن
2 تای جلو رو هم که اول وصل نبودن به مادربردم وصل کردم واونا هم نمی شناسن
اگه کسی می دونه مشکلش چیه کمکم کنه
مرسی

amanat

Member
hamon tor ke bacheha goftan mitone eshkal az mather board bashe vali agar bios system ham be roz kony fekr konam az moshkelatet kamtar beshe

به نظر من :
همون طور که بچه ها گفتن باید قطعات سیستم رو جز به جز تست کنید با یه سیستم دیگه که درسته
مادربرد رو هم default کنید شاید تو بایوس اشتباها disable شدن برای دیفالت کردن هم میتونین باتریو وقتی برق شهری از اون جدا شده یعنی پریزوکشیدین باتریو در اری و ده ثانیه بعد وصل کنی
اون مشکل هم که گفتین صدا میده اما به مانیتور تصویر نمیده معمولا از کارت گرافیک هستش
مرگ بر جنس چینی
مرگ بر کمونیست

perfume117

New Member
:wink: سلام
به نظر من مادربوردت اتصالی داره. کاریش نمی شه کرد. یک مادربورد همین مشکلو داشت دوبار فرستادیم گارانتی درست نشد. امیدوارم واسه شما درست شه. اما اول تمام قطعاتتو همون طوری که گفتند تست کن اگه مشکل واقعاً از main بود از ازین مادربورد بگذر!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا