کمک فوری

pc_recourse

New Member
با سلام خدمت همه دوستان
آقا من میخواستم بدونم بوسیله Action Script تو فلش چه جوری میشه آمار بازدید از سایت و تعداد افراد آنلاین رو کنترل کرد؟ اصلا میشه؟ خ.اهش می کنم در این زمینه من رو راهنمایی کنید. خیلی فوریه:wink:

shirini_forush

Well-Known Member
بعله
البته اکشن اسکریپت امکانات سروری زیادی نداره
ولی به راحتی میتونه از طریق php یا انواع صفحات داینامیک با دیتابیس در ارتباط باشه
برای این کار باید متغیر ها رو بین صفحات وب و فلش جابجا کنی...

pc_recourse

New Member
ممنون دوست عزیز اما من با php زیاد کار نکردم ببخشید میشه یک کم بیشتر توضیح بدید؟
اگر کد آمادشو کسی داره هزینش هر چقدرم باشه می پردازم آخه خیلی ضروریه:cry: ممنون

a.gh.n

Member
اگه يه مقدار ديگه صبر كني برات مي سازم
يه تاپيك نوشته بودم در مورد ساعت سرور در فلش اونو بخون
صبر كن ...

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
اگه سرورت ویندوزیه بگو من asp.net برات بنویسم (اس کیو ال سرور هم باید روی سرور داشته باشی)

pc_recourse

New Member
a.gh.n جان ممنونم من منتظرم:razz: از پیشنهادتون در مورد خرید کتاب هم متشکرم:lol:
safir187 جان ضمن تشکر باید بگم متاسفانه سرورم لینوکسه:-?

a.gh.n

Member
ديروز يخ كار هايي كردم نشد!
امروزم كه ...
فردا احتمالا" درست ميشه ولي اگه نشد ببخشيد!
ولي احتمالا" ميشه!

shirini_forush

Well-Known Member
من خواستم... ولی...
حیف که لینوکسه.
اگه بشه از دوستام کمک میگیرم.
....
راستی تو اینترنت سورس php زیاده. تو php شو پیدا کن... بقیش با من.

a.gh.n

Member
كانتر در فلش با استفاده از php

سلام!
يه فكر ديگه به نظرم رسيد
من ميخواستم يه كاري بكنم كه فايل اصلي شما يعني فايلي كه فيلم توشه php باشه ولي اين كار رو روز اول نتونستم بكنم! ولي صبح تا پاشدم اينو ساختم و چون كارت نداشتم تا الان معتل شدم!
حالا يه فايل ديگه برات گذشتم. شما اول بايد يه فايل [LTR].txt[/LTR] به نام counter بسازي و مقدارش رو بذاري 0 و سيوش كني.
بعد يه فايل [LTR].php[/LTR] به نام counter به اين محتويات بسازي:
PHP:
<?php
$fp = fopen("counter.txt", "r");
$counter = (int) fread($fp, 10);
fclose($fp);
$counter ++;
echo "&nov= $counter";
$fp = fopen("counter.txt", "w");
fwrite($fp, $counter);
fclose($fp);
?>
خوب حالا تو فيلم فلشت اسكريپت بده:
کد:
loadVariables ("counter.php", "");
و يه ناحيه ي متن dynamic به متغير nov وصل كني حله!
فقط <<<<<
1. سرورت بايد اجازه ي اديت كردن فايل رو داشته باشه. اگه هاستت مجاني باشه احتمالا" نميده در غير اينصورت بايد اجازه ي نوشتن تو فايل رو بده.
2. تا وقتي كه php تو كامپيوترت نداري نمي توني اين برنامه رو تو كامپيترت تست كني ولي اگر هم داشته باشه باز نمي توني چون IIS در حالت عادي اجازه نوشتن رو فايل رو بهت نميده.
3. اگر localhost ت درسته و مي خواي برنامه رو تست كني بايدبا هر بار reftersh زدن اون عدد يه دونه بره بالا! ولي با IE احتمالا" نميشه چون كامل reftersh نميشه و با فايرفاكس يا غيره بايد امتحان كني كه البته وقتي آپلود كني همه چي حله حتي براي IE.
4. اگر هاستت اجازه نوشتن نداد بايد از mysql يا يه بانك اطلاعاتي ديگه استفاده كني.

pc_recourse

New Member
آقا قربون دستت مرسی دمت گرم خیلی کارت درسته من هنوز تست نکردم اما ایشالا که جواب میده

a.gh.n

Member
ببخشيد!
كد دستيابي 777 رو يادم رفته بود
شما بايد از ftp آپلود كني بعد در قسمت proper مي زني 777 درست مي شه!

بالا