Fa کمک فوری

amirhmz2

Member
سلام من در حال طراحی یه پروژه به اسم Cinema Play بودم و واسه امنیتش Compress & Export کردم و روی Add Secure Layer گذاشتم و بستم و خواستم دوباره باز کنم یه پیغام میده و نمیره تو دیگه نمیشه کاری کرد اگه کسی میتونه کمکم کنه بگه.

Oghianus

Member
موقعی که داری تیک Secure Layer رو می زنی بهت میگه که به هیچ وجه نمی تونی بازش کنی و فقط می تونی Run MBD بذی و با MMB Player اجراش کنی.

ولی نرم افزار هایی هم برای حذف Secure Layer هستن که فکر کنم توی این انجمن خلاف قوانین باشه.

// تیتر نوشته رو عوض کنید. مثلا بذارید : کمک در رابطه با Secure Layer و یا .....

arash-mmb-tz

Active Member
اگه می خوایید پروژه تون به هیچ وجهی دستکاری نشه ، دو راه وجود داره.

اول اینکه در هنگام رندر پروژه ، خاصیت
Secure Layer رو فعال کنید که امنیتش بالا می ره.

11-22-2013 2-13-53 PM.png
یا اینکه به این جا مراجعه کنید

موفق باشید

12-19-2013 5-45-45 PM.png

آخرین ویرایش:

amirhmz2

Member
اگه می خوایید پروژه تون به هیچ وجهی دستکاری نشه ، دو راه وجود داره.

اول اینکه در هنگام رندر پروژه ، خاصیت
Secure Layer رو فعال کنید که امنیتش بالا می ره.

مشاهده پیوست 101238
یا اینکه به این جا مراجعه کنید

موفق باشید

بله مشکلی که هست من فایل mbd را اشتباها به این شکل درآوردم و دیگه نمی تونم بازش کنم از دوست خواهش کردم من فایل exe و mbd پروژه رو دارم اگه کسی میتونه کمکم کنه و درستش کنه بگه.

arash-mmb-tz

Active Member
من در مورد امنیتش صحبت کردم که چطور مثلا کسی به اطلاعات پروژه دسترسی پیدا نکنه. جواب سوال شما ، بر خلاف قوانین این انجمن است . پس دیگه به فکرش نباشید

amirhmz2

Member
من در مورد امنیتش صحبت کردم که چطور مثلا کسی به اطلاعات پروژه دسترسی پیدا نکنه. جواب سوال شما ، بر خلاف قوانین این انجمن است . پس دیگه به فکرش نباشید

این فایلی که گفتم کسی میتونه کمکم کنه درستش کنم واسم خودمه و فکر کنم ویرایش و نفوذ به فایلی که واسه خودم باشه بر خلاف قوانین انجمن باشه.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
این فایلی که گفتم کسی میتونه کمکم کنه درستش کنم واسم خودمه و فکر کنم ویرایش و نفوذ به فایلی که واسه خودم باشه بر خلاف قوانین انجمن باشه.

برای من لینکش رو پیغام خصوصی کنید شاید تونستم براتون کاری بکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا