کمک فوری

سلام من در سایت fagig.com یه فضای رایگان گرفتم و سایتی به نشانی www.dwnload4u.fagig.com راه
اندازی کردم چند روز قبل ایمیلی با متن زیر برام اومد و دیگه سایتم باز نشد . حالا بنده چکار باید بکنم . لطف
کنید رهنمایی کنید .
----------------------------------------------------
Dear Valued Customer,
As a result of the high MySQL server load and resource usage, your account fagig_******** was
suspended.
If this is the normal usage / behavior for your website, you should consider upgrading to a premium
account:
Every premium account includes a free domain name, huge disk space, traffic quotas and hundreds of
extra features:
http://byethost.com/index.php/***********
If your account is suspended over 10 times for mysql overload it can not be reactivated without
upgrading.
To reactivate your account if under 10 suspensions, simply log into your control panel with the
username fagig_************** and it will be unlocked.
Regards
Fagig.com

آخرین ویرایش:

webmizban.com

Active Member
سلام
شما بیشتر از حد نرمال از منابع استفاده کردید به همین دلیل سرویس شمارو مسدود کردند.
(دیتا بیسی که ایجاد کردید usage بالای داشت)

MohammadGh

Well-Known Member
بله دوست عزیز درست میگن
من چند وقت پیش یه سایت داشتم که ، به همین شکل در اومد
برای این که هاست شما دوباره کار کنه ، باید مبلغی خرج کنید برای تبدیل premium

موفق باشیـــ

the_king

مدیرکل انجمن
b1 - هر مبحث باید عنوانی داشته باشد که خلاصه ای از موضوع آن مبحث باشد، از عناوین مبهم و کلی استفاده نکنید.

b2 - در عنوان مبحث از بکارگیری عبارات اضافی همانند کمک فوری، تو رو خدا کمک کنید و ... خودداری کنید.

ببخشید یعنی چه بیشتر از حد منابع . یعنی مثلا بازدید کننده بیش از حد داشته یا مثلا مطالب زیادی در داخل سایت اومده . استاد خلاصه ما تازه کاریم یه کمی شفاف تر بفرمایید ما بی سوادها هم متوجه بشیم

جدیدترین ارسال ها

بالا