کمک فوری.همین امشب

sa_sh41

New Member
سلام.خسته نباشید
یه پروژه ای دارم کار می کنم
به مشکلات که میگم برخوردم لطفاجواب بدین.چون واقعا گیرم
1.این اسکریپت و نوشتم که وقتی رو یه دکمه کلیک کنیم بره یه فولدرو باز کنه
getURL("folder1/afoldeR")
رو سیستم خودم که هست همه چی حله.میره اون فولدرو باز میکنه ولی وقتی رو dvd میریزم رو یه سیستم دیگه باز نمیکنه.با اینکه اون فولدر رو تو روت دی وی دی رایت کردم
2.قسمت های مختلف پروژه فیلم fla ایمپورت کردم.ولی رو سیستم دیگه جواب نمیده.و وقتی میخام فیلم هارو embed کنم میگه حجم زیاده
3.پروژه رو چند قسمت کردم و تعداد فایل های پروژه زیاد شده.با یک نرم افزار تبدیل به exe میخاستم کنم ولی لین نرم افزار فقط فایل های swf را تبدیل میکنه.برای اینکه فولدرها نیز اضافه بشن به فایل exe باید چکار کنم؟
تورو خدا کمک کنید.ابروم در خطره

++Hadi++

Active Member
برید تو امضای من آموزش swfkit
بعد تو اون آموزش کامل نوشتم خیلی هم راحت و سریع جواب می گیری.
بعد باید با این دستور تو ffish که اسکریپت اونه،می تونی یه فولدر رو باز کنی :
PHP:
Shell.explore(getAppDir()+'\\'+َAddress);
در نهایت Address همون آدرس نسبی معمولی شماست و مخلفات قبلیش هم جا و محل مطلق جایی که برنامه از اونجا اجرا می شه رو در می یاره.بای...

sa_sh41

New Member
برید تو امضای من آموزش swfkit
بعد تو اون آموزش کامل نوشتم خیلی هم راحت و سریع جواب می گیری.
بعد باید با این دستور تو ffish که اسکریپت اونه،می تونی یه فولدر رو باز کنی :
PHP:
Shell.explore(getAppDir()+'\\'+َAddress);
در نهایت Address همون آدرس نسبی معمولی شماست و مخلفات قبلیش هم جا و محل مطلق جایی که برنامه از اونجا اجرا می شه رو در می یاره.بای...

سلام
واقعا ازتون ممنونم
ولی هیچ راهی نیست که بدون برنامه نویسی در ffish و فقط اسکریپت نویسی در فلش بشه فولدری رو روی سی دی باز کرد
چون من اون pdf هارو هم خوندم ولی نتونستم دقیق بفهمم که باید چکار کنم
در مورد فیلم ها هم چون من همه فایل های فلش رو با as2 نوشتم مشکلی پیش نمیاد بعضی هاش با as3 باشه؟
و اینکه ازون کد video player فقط باید استفاده کنم.از روی cd dvd مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون می شم جواب بدین

++Hadi++

Active Member
تمام کلاسایی که نوشتم ،فقط اکشن 3 رو ساپورت می کنه و تنها راهش برای استفاده مشترک از اکشن 2 و 3 غیر از یه سری راههای مختلف،اینکه که همه چیز اکشن 2 رو تو یه سورس اکشن 3 لود کنین و اکشن 2 کارش رو بکنه و اونجایی که نیاز هست اکشن 2 مثلا یه ویدئو رو با پلیر اکشن 3 نمایش بده،با SwfBridge یه کانکشن تابعی به اکشن 3 برقرار کنه و دستور یا آدرس فایل ویدئویی رو به اکشن 3 بده و اکشن 3 هم اونو با کلاسهای خودش نمایش بده.البته تو خود اکشن 2 کلی کلاس و کامپوننت و سمپل هست که می تونین از اونها به روش مستقیم استفاده کنین.
در ضمن سمپل زیر رو دانلود کنین و swf اونو به projector یا بهتر بگم exe فلشی تبدیل کنین تا نتیجه رو ببینین.
البته توش یه راه وبی هم هست که تو بروزر باز می کنه و کافیه اون تیکه شو از کامنت در بیارید.

پیوست ها

• GetURL.rar
    15.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3

sa_sh41

New Member
سلام
با تشکر فراوان
اگه بجای فایل txt یک فایل zip بخوام بزارم چه تغییری در فایل bat باید بدهم؟

sa_sh41

New Member
سلام و تشکر های فراوان
من با این نرم افزار swfkit یک پروژه رو exe کردم ولی فایل نهایی تولید شده وقتی روش کلیک می کنم خطای
failed to load the adobe flash player
رو میده باید چکار کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا