کمک فوری - نیاز به کلیشه ساخت پاکت

SPD

Member
با سلام به همه برو باکس انجمن فتوشاپ و مجید آنلاینی ها ....
من نیازمند فوری به کلیشه ساخت پاکت دارم به صورت مستطیلی و جای تمبر داشته باشه و هم آ4 باشه و هم آ5 ....
می خوام از نوعی باشه که سرش به صورت مثلثی .....

خواهشا کمکم کنید ... نمونه کلیشه اش برا دانلود بزارید... داخل سایت گشتم و سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ... ممنون میشم بزاریدش حتما

SPD

Member
دوستان اینطور کلیشه پاکت میخواستم ... اگر کسی داره ممنون میشم بزاره

reconstruxion_stationary.jpg

فقط فوری میخوام نهایتش تا فردا شب

memol_515

Active Member
دوست عزيز ، خوب شما چرا خودت درست نميكني؟ درست كردنش سخت نيست.

من دارم از اينا، اما متاسفانه نميتونم فايل آپلود كنم. الان هم دارم ميرم بيرون نميتونم كامل توضيح بدم درست كردنش رو! اما فقط با استفاده از rectangle و كشيدن مثلث، درست ميشه.

اگه تا شب مشكلت حل نشده بود، ميام بيشتر توضيح ميدم...

موفق باشي

• Like
Reactions: SPD

SPD

Member
ممنون از توضيح فشرده اتون ..... ولي چيزي حاليم نشدش

SPD

Member
چرا كسي از بزرگاي سايت به مشكل من رسيدگي نميكه ... پس كوش سارا و پس كوش ماندانا و كوش وحشت و كوش divoone و بقيه بچه ها .... كمك ازتون خواستم نخواستم ///// تنهايي جايي كه ميدونستم بهم كمك ميكنن اينجا بودش ازتون خواهش ميكنم كمك كنيد.

Mandana

Active Member
پس كوش سارا و پس كوش ماندانا و كوش وحشت و كوش divoone و بقيه بچه ها

حاضر
veiledsmile2.gif
:دی
.... كمك ازتون خواستم نخواستم ///// تنهايي جايي كه ميدونستم بهم كمك ميكنن اينجا بودش ازتون خواهش ميكنم كمك كنيد.

خوب دوست جان می که توی اون یکی تاپیک تون بهتون گفتم بهترین راه اینه که یک پاکت واقعی رو کاملن از رد چسب ها و رد تاهاش باز کنین و اسکن کنین
153fs315435.gif

بهترین راه هستش
بعد همون رو توی فتوشاپ یا فری هند با پن تول دور اش خط کشیدن کار چند دقیقه هستش ^.^

می پاکت دم دستم نداشتم. اما یه دونه براتون توی فتوشاپ کشیدم
بستگی به این داره که بخواین فرم پاکت تون چجوری باشه، چند تا ماکت اش رو اگه با کاغذ واقعی درست کنین کم کم کل قضیه دستتون میادش ^.^
اینهم پاکت:

موفق باشید
AddEmoticons10919.gif

پیوست ها

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    5.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

memol_515

Active Member
ممنون از توضيح فشرده اتون ..... ولي چيزي حاليم نشدش

شما الان به اين عكسي كه ماندانا جان گذاشتن، دقت كنيد! اين عكس متشكل از چندتا مستطيل و مثلث هه ! نيست ؟! منم همينو گفتم. گفتم به سادگي ميشه درست كرد...

كوش سارا و پس كوش ماندانا و كوش وحشت و كوش divoone و بقيه بچه ها ....

عزيز، اندكي صبر ... :wink:

SPD

Member
ماندانا من یه سوالی داشتم
این پاکت ها بزرگتر از آ 4 تو چه سایزی باید دریت کنید تحویل چاپخونه بدیم

جدیدترین ارسال ها

بالا