سلام.یک فیلم دارم با فرمت dat file هر کاری می کنم باز نمیشه چه کار کنم.
M maniks Member Jul 3, 2007 #1 سلام.یک فیلم دارم با فرمت dat file هر کاری می کنم باز نمیشه چه کار کنم.
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Jul 3, 2007 #2 سلام به صورت دستي پسوندش رو به avi تغيير بده و با شئ video اجراش كن. تا بعد...!
M maniks Member Jul 4, 2007 #3 .::SaMaN::. گفت: سلام به صورت دستي پسوندش رو به avi تغيير بده و با شئ video اجراش كن. تا بعد...! کلیک کنید تا باز شود... انجام دادم ولی باز نمیشه .این فیلم رو از سی دی های دی وی داخل کامپیوتر کپی کردم باز نمیشه .
.::SaMaN::. گفت: سلام به صورت دستي پسوندش رو به avi تغيير بده و با شئ video اجراش كن. تا بعد...! کلیک کنید تا باز شود... انجام دادم ولی باز نمیشه .این فیلم رو از سی دی های دی وی داخل کامپیوتر کپی کردم باز نمیشه .
gholonbeh Member Jul 4, 2007 #4 مطمئنی دوسته عزیز پشوند فایل رو عوض کردی و فایلت الان به جایه dat با فرمت avi هستش ؟ اگه فیلمت avi باشه صد در صد باید اجرا بشه با این روش
مطمئنی دوسته عزیز پشوند فایل رو عوض کردی و فایلت الان به جایه dat با فرمت avi هستش ؟ اگه فیلمت avi باشه صد در صد باید اجرا بشه با این روش
silvercover کاربر متخصص Jul 4, 2007 #5 maniks گفت: سلام.یک فیلم دارم با فرمت dat file هر کاری می کنم باز نمیشه چه کار کنم. کلیک کنید تا باز شود... شما خودت چطوریی تماشاش میکنه خارج از محیط MMB؟ موقع اجرا با MMB با error خاصی برخورد میکنی؟ چطوری توی MMB ازش استفاده میکنی؟
maniks گفت: سلام.یک فیلم دارم با فرمت dat file هر کاری می کنم باز نمیشه چه کار کنم. کلیک کنید تا باز شود... شما خودت چطوریی تماشاش میکنه خارج از محیط MMB؟ موقع اجرا با MMB با error خاصی برخورد میکنی؟ چطوری توی MMB ازش استفاده میکنی؟
hossein_mmb Member Jul 4, 2007 #6 چون از dvd كپي كردي بايد كه فرمتش رو با استفاده از برنامه هاي converter تغيير بدي. برنامه Total Video Converter ميتونه تو اين كار كمكت كنه. ( با يه جست و جوي كوچيك گيرش مياري)
چون از dvd كپي كردي بايد كه فرمتش رو با استفاده از برنامه هاي converter تغيير بدي. برنامه Total Video Converter ميتونه تو اين كار كمكت كنه. ( با يه جست و جوي كوچيك گيرش مياري)