saeid.g
Member
سلام دوستان.
دو تا عکسی که گذاشتم مربوط به کاری هستش که من تابستون در تهران انجام دادم.(من شیراز هستم)
برای شرکتی هست که اسمش هم اونجا هست.
حالا داره یه سری باره جدید میاد و اونا می خوان روش تبلیغات کنن.
از امروز تقریبا فقط یک هفته زمان هست و من باید حد اکثر تا فردا ظهر خبر بدم که کسی از طرف من می تونه این کار رو انجام بده یا نه.
اما چیزی که می خوان اینه که اون شخصیتی که ما با 3D MAX طراحی کردیم مجددا به صورت حرفه ای تر طراحی شه و حالا بعدش هم به صورت بنر و یا استیکر تبلیغاتی طراحی شه.
من هم امتحان دارم و هم اینکه کنکور ارشد دارم.
هر کس فکر میکنه خودش یا هر کس دیگه می تونه حتما بگه اگرم شماره تلفن بده با پیام خصوصی که چه بهتر و اگرم که دوست داشت با این شماره ها تماس بگیره.
09177196066 خودم.
09122150004 علی معارف ( مدیر عامل شرکت شیراز استار تیوب)
20-33138519(021) علی معارف ( مدیر عامل شرکت شیراز استار تیوب)
ولی اگر قبلش با من هماهنگ بشه خیلی بهتره.
ضمنا از نظر مالی هیچ مشکلی وجود نداره
دو تا عکسی که گذاشتم مربوط به کاری هستش که من تابستون در تهران انجام دادم.(من شیراز هستم)
برای شرکتی هست که اسمش هم اونجا هست.
حالا داره یه سری باره جدید میاد و اونا می خوان روش تبلیغات کنن.
از امروز تقریبا فقط یک هفته زمان هست و من باید حد اکثر تا فردا ظهر خبر بدم که کسی از طرف من می تونه این کار رو انجام بده یا نه.
اما چیزی که می خوان اینه که اون شخصیتی که ما با 3D MAX طراحی کردیم مجددا به صورت حرفه ای تر طراحی شه و حالا بعدش هم به صورت بنر و یا استیکر تبلیغاتی طراحی شه.
من هم امتحان دارم و هم اینکه کنکور ارشد دارم.
هر کس فکر میکنه خودش یا هر کس دیگه می تونه حتما بگه اگرم شماره تلفن بده با پیام خصوصی که چه بهتر و اگرم که دوست داشت با این شماره ها تماس بگیره.
09177196066 خودم.
09122150004 علی معارف ( مدیر عامل شرکت شیراز استار تیوب)
20-33138519(021) علی معارف ( مدیر عامل شرکت شیراز استار تیوب)
ولی اگر قبلش با من هماهنگ بشه خیلی بهتره.
ضمنا از نظر مالی هیچ مشکلی وجود نداره