کمک فوری در ساختن بنر فلش ( خواهش میکنم اگه بلدید کمک کنید) :(

alireza_kh_69

New Member
من می خوبم یک بنر فلش یسازم که چند تا عکس هستن ک باید هر چند ثانیه عوض بشن.مثل نمایش اسلاید.نمی دونم روی این فلش چجوری باید transition بذارم عکس ها عوض شن. برای مثال به بنر بزرگی که تو این سایت هست نگاه کنید که عکس ها چجوری عوض می شن!!!!!!
http://peyvandha.ir/
اینجوری می خوام .ممنون می شم اگه کمکم کنید

mahtab2009

Member
سلام
اینها به کارت میاد؟؟؟

پیوست ها

• flashmo_224_grid_slider.zip
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 30
  • flashmo_225_bar_slider.zip
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 24

mahtab2009

Member
عکسهاتو توی فولدر photo کپی کن و در فایلهای xml قسمتهای filename و description را بر اساس تصاویر خودت تغییر بده. توی فایل فلش یه مووی کلیپ وسط صفحه هست که مثلا تو فایل 224 اسمش grid slider هست. سایز این مووی کلیپ و stage رو به اندازه تصاویر خودت تغییر بده . در فریم اول لایه action فایل xml فراخوانی شده، اگه با دابل کلیک داخل grid slider بشی اونجا هم یه لایه action هست. در این قسمت برای فراخوانی تصاویر یه سری آرایه و تابع تعریف شده. یه تایمر هم هست که میتونی بر اساس خواسته خودت مقدارش رو تنظیم کنی.

alireza_kh_69

New Member
عکسهاتو توی فولدر photo کپی کن و در فایلهای xml قسمتهای filename و description را بر اساس تصاویر خودت تغییر بده. توی فایل فلش یه مووی کلیپ وسط صفحه هست که مثلا تو فایل 224 اسمش grid slider هست. سایز این مووی کلیپ و stage رو به اندازه تصاویر خودت تغییر بده . در فریم اول لایه action فایل xml فراخوانی شده، اگه با دابل کلیک داخل grid slider بشی اونجا هم یه لایه action هست. در این قسمت برای فراخوانی تصاویر یه سری آرایه و تابع تعریف شده. یه تایمر هم هست که میتونی بر اساس خواسته خودت مقدارش رو تنظیم کنی.

واقعا ممنون.خیلی کمک کردی.فقط size فایل رو چجوری عوض کنم؟؟؟؟

mahtab2009

Member
خواهش می کنم.
توی پانل properties میشه سایز stage یا movieclip یا هر چیز دیگه ای رو تغییر داد. اگه این پانل باز نیست از منوی window گزینه properties رو بزن و یا کلیدهای ctrl+F3 .

جدیدترین ارسال ها

بالا