:: کمک فوری :: احتیاج به یک دفترچه تلفن تحت وب ::

onlymhb

Active Member
سالم دوستان
اگه کسی برنامه دفترچه تلفن با امکان گروه بندی + جستجو را برای استفاده در سایت دارد

خیلی خیلی ممنونش میشم که به ما هم بدهید و استفاده کنیم

کمک کنید که ...:-? :-? :-? :-? :-? :-?

reza699

Active Member
شاید اگه بگی پولی میخوام ییییییییییههههههههوووووووووو یه عالمه پیدا بشه

onlymhb

Active Member
شاید اگه بگی پولی میخوام ییییییییییههههههههوووووووووو یه عالمه پیدا بشه

آقا دستت درد نکنه حالا پولی ها هم قیمت بدند ما خریداریم

فقط به شرط اینکه تحت وب باشد یعنی در iis راه بندازی و تمام کاربران شبکه داخلی بتونن بدن نیاز به نصب برنامه و داشتن کلمه عبور استفاده کنند

reza699

Active Member
اگه این طوری باشه احتمالا میتونی روی من حساب کنی اگه خواستی میتونی با من تماس بگیری تا با هم صحبت کنیم اگه به توافق رسیدیم براتون بنویسیم

آخرین ویرایش:

onlymhb

Active Member
بابا دمت گرم اگه میخوای برنامشو بنویسی که هیچ ... وگرنه اگر آمادشو داری فقت قیمت بدهید شاید دیگران هم در سایت خریدار شدند

reza699

Active Member
آقا میدونی چرا همچین برنامه ای تقریبا نیست؟؟!!شما یک کم فکر کن می بینی که همچین برنامه ای تقریبا با این مشخصات که شما میخوای
شرط اینکه تحت وب باشد یعنی در iis
به درد کسی نمی خوره اگه کسی همچین برنامه ای بخواد خوب از نوع اپلیکیشین انتخاب میکنه اما شما اصرار داری تحت وب باشه یعنی حالت خاص هستی پس ناچارا باید این برنامه نوشته بشه در این مورد که فرمودید
شاید دیگران هم در سایت خریدار شدند
خوب اگه کسه دیگه ای هم باشه (که نیست) خوب واسه اونم می نویسم بعدشم نرم افزاری که بخواد طبق میل شما نوشته بشه و امکانات خاص شما رو داشته باشه با نرم افزاری که قبلا و بدون توجه به سلیقه شما نوشته شده باشه فرق فوکوله!!!!

onlymhb

Active Member
دوست عزیز سلام
دقیقا بحث و اصل داستان سر خاص بودن پروژه هست
من اون برنامه ای را که شما میگید کسی نداره پیدا کردم با قیمت 5000 اونم توی ایران و تهران و حتی اپلیکیشن سرور و کلاینت اونم پیدا کردم (نسخه خارجی)

خودم هم دیتا بیسشو با اکسس نوشتم و محیط وب شو هم طراحی کردم منتها اشکال کارم اینه که در دوران دانشجویی سعی نکردم که اس کیو ال یا ... یاد بگیرم.

در کل بخاطر کمکی که کردی ... ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا