کمک (فورس ماژور)

pajarito

New Member
سلام. من باید همین امروز پروژه هائی رو که طراحی کردم تحویل بدم. (سه تا بنر متحرک که با فلش سی اس 3 طراحی کردم) اما متاسفانه نمی دونم چه تنظیماتی انجام بدم که کار، موقع پخش شدن تو فلش پلیر ماکسیمایز نشه (پنجره نمایش قابلیت بزرگ شدن نداشته باشه) چون فرصتی ندارم خواهش می کنم اگه کسی می تونه مشکلمو فورا حل کنه.ممنون.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این جور که بنده متوجه شدم فکر می کنم منظور شما این باشه :

PHP:
Stage.scaleMode = "noscale";
fscommand("allowscale", false);

hoceyn

Active Member
یه راهکارش اینه که از html استفاده کنی و یک صفحه وب بسازی. فایل فلشتم توی یه جدول یا توی یه لایه CSS قرار بدی.

البته خوبیش اینه که نیاز به داشتن فلش پلیر تو سیستم مبدا نیست.

در مورد چیزی که می خوای من تو بازی های فلش دیدم اما هر چی فکر کردم به ذهنم نرسید چطوریه.

pajarito

New Member
بهروز و حسین عزیز ازتون خیلی ممنونم که کمکم می کنین ولی یه مسئله هست و اون اینکه تخصص من صرفا گرافیکه و سر رشته ای از زبانهای برنامه نویسی ندارم. برای همین خواستم خواهش کنم اگه ممکنه راهکارائی که در زمینه برنامه نویسی هستن رو با کمی توضیح بیشتر بنویسید. بازم ممنون!

pajarito

New Member
بهروز جان این کد رو باید تو اسکریپت یه لایر جدید از تایم لاین اصلی بنویسم یا جای دیگه؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بهروز جان این کد رو باید تو اسکریپت یه لایر جدید از تایم لاین اصلی بنویسم یا جای دیگه؟
تایم لاین اصلی...

البته اگه منظورت حذف کلی پنجره مربوطه به فلش پلیر می باشد و مورد استفاده ات توی وب نیست
بهتره از نرم افزار های کمکی مثل MDM Zinc استفاه کنی که می تونی با اونها نجره مورد نظرت رو با دکمه هایی که می خواهی ایجاد کنی...

برای این نرم افزار به بخش نرم افزارهای متفرقه انجمن فلش مراجعه نمایید..

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا