کمک فارسی نویسی در xml با as2 کمک :(

mosibatkade

New Member
آقا تورو خدا کمکم کنید من خیلی اینجا گشتم کارا مختلفی بود یا مربوط به as3 بود نگید قدیمیه 2 کمک من نشستم قالب ادیت کردم کلی کار کردم واسه متنش با مشکل بر خوردم کلاسای هم که یافتم واسه 3 بود تورو خدا یه آموزش واسه 2 بزارید اگه میشه منو نفرستین دونبال نخود سیاه بگرد میابی الان 1 هفتس دارم میگردم اخرش رسیدم به سایت شما من میدونم تو فلش میشه نوشت As3 من با 2 می خوام کمک تورو خدا من چکار کنم :cry: این پست حذف نکنین به خدا خیلی گشتم من پروژم آمادس فقط متنش مونده یعنی این همه کاری که کردم هیچ ....
خیلی از این راه ها رو رفتم کانورتو و غیره ولی جواب نداد این اموزش کلاس دیدم کامل بود ولی واسه 3 بود هرچی گشتم 2 نبود اگه هست لینکم بدین اون سایتم که تعطیل من کلاس هاشو از کجا بگیرم :cry::cry::cry::cry::cry:

mosibatkade

New Member
مرسی دوست عزیز از توجتون مشکلم تو فارسی نویسیه من تو xml فارسی مینویسم نمیاد مطالب زیادی خوندم به نتیجه نرسیدم تو چنتا از پوستا آموزشش بود ولی من موفق نشدم این کارو انجام بدم کلاس میخواست من ندارم فونت میخواست من اونا از کجا بیارم روشها زیاد بود ولی :( واسه من جواب نداد میشه اگه فایلا کلاسشو داری برام بزاری نمیدونم اون جواب میده یا نه ولی تو همین سایت خوندم واسه 3 بود ولی 2 نیافتم

smmousazadeh

Well-Known Member
مشکلتون تو فارسی نویسیه :
یعنی وقتی انگلیسی میزارید نمایش میده ؟
وقتی فارسی میزارید چی نمایش میده ؟
از چه فونتی تو فلش برای تکست باکستون استفاده میکنید ؟
xml تون رو باید به UTF8 ذخیره کنید . اگر به unicodeباشه نشون نمیده.

آخرین ویرایش:

mosibatkade

New Member
دوست عزیز من نمیخوام یه تکست جدید بزارم توش بنویسم بعد فایل ها من به اکشن وصلن بعد از اون به xml نمیتونم تو صفحه متن بزرام میخوام xml ها ویرایش کنم توشون فارسی بنویسم عکس ها رو ویرایش کردم و موزیک اینارو فقط متنش مونده میشه کمکم کنید من پروژم میزارم شما یه نگاهس بندازید راهنمایم کنید در این جور شرایطی باید چکار کنم من اون روش رفتم ولی نمیخوام تو صفحه متن بیاد میخوام اون حالت واسه متنا قبلیم باشه ممنون میشم کمکم کنید
http://mosibatkade.persiangig.com/other/Flash%20Superslide%20Cool.zip

جدیدترین ارسال ها

بالا