کمک .......سوال فنی از دوستانه خوبم

amiralfa

New Member
سلام دوستان خوبم ..من یه سوال مهم دارم ازتون

دوستان من در شرکتی کار میکنم که برای سازمان تربیت بدنی بریده جراید می زنیم به همین منظور من هروز دارم با فتوشاپ تکه های بریده شده روزنامه رو ادیت میکنم و در اخر هر چند لایه رو در یک صفحه میذارم و پرینت میدم.من می خواستم ببینم ایا تکنیکی است که چند تا لایه رو خوده فتوشاپ به صورت خودکار در یک صفحه بچینه و من فقط پرینت بدم کارارو ... اخه وقتمو خیلی میگیره تو کاره ما هم 1ثانیم نباید از دست بدیم
اگه نرم افزاری هم هست که قابلیت چیدن چندتا لایه رو در یک صفحه به صورت خودکار داره رو میشه معرفی کنین ..البته من نمونه کار این جریان رو دیدم ولی نمیدونم اونا چطوری این کارو میکنن ..

خواهش ..کمکم کنید دوستان
مرسی:rose:

sharktech

کاربر فعال
بله یه روشی هست که در سریعترین زمان و به صورت اتوماتیک می تونه این کار رو برای شما انجام بده.

این روش توسط قسمت Action خود نرم افزار فتوشاپ امکان پذیر هست.

sharktech

کاربر فعال
ببینید فتوشاپ یه امکانی داره به اسم action که با کلید های alt+f9 فعال میشه.

این قسمت رو اگه فعال کنید و دکمه record رو بزنین, هر کاری که شما توی فتوشاپ انجام میدین رو ضبط میکنه و شما برای رفعه بعد که بخواین همون کار تکراری رو انجام بدین دیگه نیازی نیست که همه کار ها رو از اول و به صورت دستی انجامش بدین.

و میتونین از این امکان فتوشاپ استفاده کنین تا کار تکراری شما هم سریعتر و هم به صورت اتوماتیک انجام بشه.

بریده جریده می خواد بسازه ها!!!!
اکشن وقتی جواب می ده که یه کار رو بخوای تو اندازه معین، رنگ معین و... انجام بدی.
اندازه کاغذی که توش بریده ها رو می زاره آ4 اما ممکنه توی یه آ4 6 تا خبر بره و ممکن هم هست 3 تا خبر...

amiralfa

New Member
دقیقا همین منظورم دوستم ..من در کل شاید 60 تا لایه یزنم و میخوام بطور خودکار در یه لایه به سایز a4 بندازه ..یعنی

جدیدترین ارسال ها

بالا