.::Mehran::.
Member
سیلور جان ببخشید که یکم عجله دارم میشه جواب سوالم رو بدی اخه خیلی بهش نیاز دارم!!!!!!
1):حالا من میخوام یه کاری کنم که پسوردها رو عادی هم درون فایل dicبنویسی جواب بده .[pass]
1=aaa
2=bbb
3=ccc
4=ddd
5=eee
[settings]
count=5
مهم البته پسورد ها را عادی در فایل dic بزاریم مثل مثال بالا 2):در صفحه دو تا EditBox بزارم که اگه درون هر دوتا از اون EditBox یعنی درون اولی پسوردی که در خط اول درون فایل dic هست و درون دومی پسوردی که در دومین خط فایل dic هست بنویسیم برنامه به صفحه ی بعد بره حتی اگه جاشون برعکس نوشتیم یا یکی شون رو اشتباه نوشتیم پیام خطا بده.aaa
bbb
ccc
ddd
eee
1):حالا من میخوام یه کاری کنم که پسوردها رو عادی هم درون فایل dicبنویسی جواب بده .[pass]
1=aaa
2=bbb
3=ccc
4=ddd
5=eee
[settings]
count=5
مهم البته پسورد ها را عادی در فایل dic بزاریم مثل مثال بالا2):در صفحه دو تا EditBox بزارم که اگه درون هر دوتا از اون EditBox یعنی درون اولی پسوردی که در خط اول درون فایل dic هست و درون دومی پسوردی که در دومین خط فایل dic هست بنویسیم برنامه به صفحه ی بعد بره حتی اگه جاشون برعکس نوشتیم یا یکی شون رو اشتباه نوشتیم پیام خطا بده.aaa
bbb
ccc
ddd
eee
سیلور جان اقا سمان یک پسور چکر درس کرده بودین که پسورد ها در فایلی با پسوند dic ذخیره میشد
دانلود همون پسور چکره
باید حتما پسوردها در فایلdic اینجوری نوشته میشد.
1):حالا من میخوام یه کاری کنم که پسوردها رو عادی هم درون فایل dicبنویسی جواب بده .
مهم البته پسورد ها را عادی در فایل dic بزاریم مثل مثال بالا2):در صفحه دو تا EditBox بزارم که اگه درون هر دوتا از اون EditBox یعنی درون اولی پسوردی که در خط اول درون فایل dic هست و درون دومی پسوردی که در دومین خط فایل dic هست بنویسیم برنامه به صفحه ی بعد بره حتی اگه جاشون برعکس نوشتیم یا یکی شون رو اشتباه نوشتیم پیام خطا بده.