کمک راجب hdir

mehdi bolukat

New Member
با سلام
کمک راجب نحوه استفاده HDR مشکل من اینکه نمیدونم باید hdr به متریال جسم یا به نور باید بدم.
لطفا راهنمایی کنید.

take off

New Member
با سلام
کمک راجب نحوه استفاده hdr مشکل من اینکه نمیدونم باید hdr به متریال جسم یا به نور باید بدم.
لطفا راهنمایی کنید.

hdr رو بايد به متريال اديتور بدي و توي بك گروند يني كليد 8
اگه ميخاي توي ويو پورت هم ببيني بايد آلت +شيفت رو بگيري و توي بك گروندشم بزاري
بعضيا توي نور وي-ري حالت dome هم ميزارن

hdr رو بايد به متريال اديتور بدي و توي بك گروند يني كليد 8
اگه ميخاي توي ويو پورت هم ببيني بايد آلت +شيفت رو بگيري و توي بك گروندشم بزاري
بعضيا توي نور وي-ري حالت dome هم ميزارن
وقتی من این کا رو میکنم عکس به اندازه خیلی بزرگتر نشون داده میشه. دوستان گفتند به خاطر کیفیت پایین عکس هست و من چند تا عکس hdri باکیفیت رو هم امتحان کردم ولی نشد و خیلی بزرگتر از اندازه اصلی که در آموزش ها نشون میده هست. دارم دیدونه میشم، چی کار کم.

take off

New Member
وقتی من این کا رو میکنم عکس به اندازه خیلی بزرگتر نشون داده میشه. دوستان گفتند به خاطر کیفیت پایین عکس هست و من چند تا عکس hdri باکیفیت رو هم امتحان کردم ولی نشد و خیلی بزرگتر از اندازه اصلی که در آموزش ها نشون میده هست. دارم دیدونه میشم، چی کار کم.

من خودمم خيلي وارد نيستم
اين اتفاقي كه براي شما افتاده براي خودمم افتاد
تو نت سرچ كن مهدي دباغ
ايشونم يكي از كهنه كاراي مكس هستن كه فايل اموزشي تصويري ميزارن
من خودم اومدم عكس اچ دي ار رو به invironment و گزينه زيرش كه رفلكتش باشه دادم و توي آلت+بي و كليد 8 گذاشتمش و اينقد باهاش بازي كردم كه مچ شد
البته بگم از دوربين وي ري استفاده نكردم به جاش دوربين معمولي گذاشتم و شرت نور رو اوردم پايين
البته بگما عكس اچ دي اره خوب حجمش 80 90 مگ هست ايني كه من گذاشتم 11 مگ بود ديگه به زور مچ شد
البته

parh

Member
سلام به دو روش میشه این کارو انجام داد : روش اول به وسیله پارامتر وی ری اینوایورمنت میباشد به اون قسمت برو و جی ای اینوایورمنت رو روشن کن سپس گرینه NOne را کلید کن و از پنجره بازه شده وی ری اچ دی ار ای رو انتخاب کن حال نقش وی ری اچ دی ار ای که در قسمت این وایورمنت ظاهره شده رو به روی یکی از اسلاتها ویرایشگر مواد بکش تا نقش اچ دی ار ای ظاهر شود حال گزینه بروزر را زده و نقش دلخواه را انتخاب کن حال توسط گزینهای موجود در کرکره پارامتر میتوان به تنظیمات تصویر اچ دی ار ای دسترسی داشته باشی بخش مپ تیپ بسیار مهم است اگر نگاشت مناسبی را انتخاب نکنی نتیجه مطلوبی بدست نمیاید به این قسمت توجه کن شاید گزینه درستی انتخاب نکردی بقیه گزینها رو هم خودت امتحان کن هر کدوم به نوبه خودش مهمه .. موفق باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا