کمک راجب رفلکت

mehdi bolukat

New Member
با سلام
دوستان لطفا کمکم کنید من به جسم مورد نظرم متریال چوب دادم و رفلکشن رو روی 30 گزاشتم و از دوربین ویری استفاده میکنم رندر که میگیرم رفلکشنی نداره
در کل تصویرم شارپ نیست .
tttttt.jpg

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اگر منظورتون بازتاب نور توی جسم باشه باید به زاویه ی تابش نور توجه کنید، نور یا باید هم جهت با دوربین یا عکس جهت دوربین بتابه تا بازتابش دیده بشه.

mehdi bolukat

New Member
مشکل انجاست که هر کاری میکنم متریالم برق نمیزنه و وضوح کامل ندارد مثل عکسی که فرستادم .
لطفا راهنمایی بیشتری کنید با تشکر.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
گفتم که باید به مکان و زاویه ی نور توجه کنید، البته هرچی اندازه ی نور بزرگ تر باشه حساسیت این زاویه کمتر میشه. به عکس زیر توجه کن

ref.jpg

mehdi bolukat

New Member
اقا من همین کارو کردم فکر میکنم ایراد کارم در تنظیمات متریال باشه متریال چوب که براق باشه باید عدد رفلکتش رو چه عددی باشد اگه ممکن توضیح بدین.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اگر از متریال استاندارد استفاده میکنید Reflect Glossiness رو هم باید تنظیم کنید چون اگر روی 1 باشه حساست خیلی زیادی داره و رفلکت سخت دیده میشه ضمن اینکه اگر توی پنجره ی متریال ادیتور (همون کره ها) متریال با رفلکت دیده میشه مشکل از نورپردازیه.

amir4xa

New Member
در قسمت تنظیمات دوربین shutter speed رو تا 60 پایین بیارید بنظرم تصویر خیلی تیرست مقداری شدت نور رو هم بالا ببرید

reflect رو تا مرز سفید پیش ببرید 100 به بالا مقدار reflect glossiness رو هم بین .80 تا .90 قرار بدید fresnel IOR رو هم 3 تا 5 قرار بدید

جدیدترین ارسال ها

بالا