کمک در corel video studio 14

ahmad66i

New Member
سلام خسته نباشین دوستان. من یه مشکل دارم میخواستم ازتون راهنماییم کنی.
یه سری فیلم با دوربینم گرفتم حالا اونارو میخوام با نرم افزار corel video studio v.14 بهم بچسبونم و یکم ویرایشش کنم. ولی چندتا از فیلمام رو در حالتی گرفتم که دوربینم عمودی بوده وقتی تصویرو میچرخونم تمام صفحه نمیشه و بصورت نوار باریکی نمایش داده میشه. میخواستم ببینم با چه ترفندی میشه این جور مواردو تمام صفحه کرد. هرچی گشتم تو این نرم افزار نتونستم درستش کنم. یه عکس میذارم تا بهتر متوجه شین. ممنون میشم اگه کمکم کنین.

پیوست ها

• Untitled5.jpg
    Untitled5.jpg
    195 کیلوبایت · بازدیدها: 41

mychevy

Member
دوست عزیز رو ویدیوی مورد نظر کلیک کن و قسمت attributes رو بزن و سپس گزینه distort clip رو بزن ! بعدش می تونی تو پنجره نمایش ویدیو او رو به هر اندازه ای بزرگ و کوچیک کنی ولی واسه این تبدیل فیلمهایی که به صورت عمودی گرفته شدن تبدیل بشن به افقی تصویر دفرم میشه یعنی کش میاد!
اینم عکس از اون گزینه:

dwew8ywiqzq2ajee6795.jpg

ahmad66i

New Member
مرسی دوست خوبم اما جواب نداد خیلی کم میتونه تمام صفحه کنه. راه حل دیگه ای هست ؟؟؟

mychevy

Member
مرسی دوست خوبم اما جواب نداد خیلی کم میتونه تمام صفحه کنه. راه حل دیگه ای هست ؟؟؟

امکان نداره! شما تو این روش به هر طول و عرضی که دلتون بخواد می تونید ویدیو رو دستکاری کنید؟ آیا بعد از زدن گزینه distort clip خودتون دستی طول و عرض ویدیو رو تغییر دادین یا نه؟؟؟ یعنی تو شکل زیر شماره 1 جایی که فلش کشیدم!

یه روش ساده تر هم هست که به صورت اتوماتیک ویدیو رو براتون تمام صفحه می کنه برای اینکار اول ویدیوی مورد نظر رو به خط دوم تایم لاین بکشید و سپس مانند شکل زیر:

kmj6f4yxq3gaeuyb397b.jpg

بالا