کمک در یافتن Smilry های زیبا و خوشکل

mermojtaba

Member
با سلام خدمت مدیران و کاربران مجید آنلاین

من یه درخواست داشتم اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم.

من چند روزی هست که دنبال پک های Smiley می گردم ولی چیز هایی که پیدا کردم زیاد جالب نبودن.

اگر دوستان کمک کنند و همانند این رو واسم بزارند ممنون میشم.

من این ها رو دارم ولی بیشتر از اینا لازم دارم مثلا رقصیدن اعتراز کردن قهر کردن و ...

من منتظر جواب دوستان هستم :rose:

در ضمن اگه درخواستم رو توی قسمت مناسب قرار ندادم پیشاپیش منو ببخشین ولی فکر کنم جاش همین جا باشه !!!

mermojtaba

Member
سلام دوستان واقعا تشکر جواب منو دادید :-?

بابا جواب بدید خدا رو شکر این انجمن این قدر کاربر داره که جواب اول باید حداقل 5 ساعت بعد از زدن تاپیک نوشته بشه

دوستان کمک کنید . آهای برو بچه های باحال مجید آنلاین کمک کنید به من.:cry::cry:

هر کس کمک کرد یه جایزه خوب داره :rose::D

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب توي گوگل سرچ كن پيدا مي كنيد

براي چه سايزي مي خواهيد ؟

موفق باشيد

mermojtaba

Member
سلام ممنون که جواب دادین من که گفتم جستجو کردم چیز باحال پیدا نکردم و نمونه هاش رو هم گذاشتم

سایز ها مشخصه ممنون میشم یه پک باحال واسم پیدا کنبد که مثل این ها باشه ولی کامل تر:rose:

Mr.Steres

Active Member
توی سایت پشتیبانی دیتالایف یه زمان یوزر ها زیاد از این پک ها قرار می دادند . شما به اونجا یه سری بزنید

mermojtaba

Member
دوست عزیز متاسفانه دامین سایت پشتیبان دیتالایف انجین دزدیده شده و دامین دات آی آر هم کار نمی کنه اگر شما لطف کنید یه پک مثل این ها بزارید ممنون میشم

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من يه تعداد دارم ولي متحرك نيستن با سايز بزرگ

اگه شد برات مي زارم

موفق باشيد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اينم يه تعدادي كه گفته بودم . ببين اگه اينا خوبن برات همه رو كه نه و لي يه تعدادي رو برات ميزارم . آخه حجمش ميره بالا

موفق باشيد

پیوست ها

• FEARED.zip
    69 کیلوبایت · بازدیدها: 46

mermojtaba

Member
ممنون دوست عزیز دستت درد نکنه ولی من خودم این ها رو دیده بودم ولی من به صورت انیمیشن می خواستم سایز بزرگ هم بود مشکلی نیست خودم سایز رو تنظیم می کنم فقط مثل همین ها شیشه ای و خوشکل باشه ولی به صورت انیمیشن و متحرک چون سورس این ها رو ندارم وزیاد هم با فلش کار نکردم نمی تونم انیمیشن ازشون بسازم.

ممنون میشم یه سرچ کوچیک بزنی ببینی انیمیشن این فایل ها هست یا نه ؟

ممنون از کمکت:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا