کمک در پیاده سازی چند طرح گرافیکی

caspianhero

Member
با سلام بر دوستان عزیز
من هر کاری کردم نتونستم این طرح را از روی فایل پی دی اف پیاده سازی کنم نشد!! میخواستم بدونم چطور میشه این طرح را با pen طراحی کرد؟؟(منظورم فقط ان موج ها هست)اگر براتان ممکن هست یک فیلم کوتاه درست کنید!
سپاس

پیوست ها

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16

Saeed2vfx

Member
با سلام بر دوستان عزیز
من هر کاری کردم نتونستم این طرح را از روی فایل پی دی اف پیاده سازی کنم نشد!! میخواستم بدونم چطور میشه این طرح را با pen طراحی کرد؟؟(منظورم فقط ان موج ها هست)اگر براتان ممکن هست یک فیلم کوتاه درست کنید!
سپاس

مشکلت دقیقاً کجاست؟

تنها چیز خاصی که من در این تصویر میبینم اینه که انتهای این خطوط باریک هست که میتونی با استفاده از قابلیت pen pressure قلم نوری به این شکل در بیاری.
یا اینکه تعریف کنی کلاً انتهای همه خطوط باریک بشه که دیگه نیاز به قلم نوری هم نداشته باشی !

caspianhero

Member
سلام : مشکل من از پایه هست:مثلا ان خطوط منحنی که به صورت موج تو درد تو هست را میدونم که با ابزار pen درست کردند! و میخواستم بدونم چطوری نورانی اش کردند و بهش افکت دادند!! با فیلم بهتر می فهمم تا توضیح دادن!
فایل اموزش اش هم گذاشتم!
سپاس

پیوست ها

• Design an Elegant Abstract Site Header Image in Photoshop.zip
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

Aliɾeza

Member
دوست عزیز شما میتونی به وسیله پن و دادن یک براش به استورک با سایز 1px این خط ها رو طراحی کنید ، نمونه پیوست شد

موفق باشید :green:

پیوست ها

• Line_Trace.zip
    1.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9

caspianhero

Member
سلام: این چیزی که ضمیمه کردید چی هست؟؟ فایل تصویری هست؟؟کار نمی کنه؟؟ چطور باز میشه؟؟ یکی نیست یک راهنمایی اصولی ما را کنه!!:-?

GsGraphic

Well-Known Member
ابزار pen رو انتخاب کن خطوط مورد
نظرتو رسم کن
راست کليک کن و گزینه stroke path
رو انتخاب کن تيک simulate pressure رو فعال کن
البته یادت نره که اول بايد سايز و نوع
براشتو انتخاب کنی یه عکس پیوست کردم که توی اون میتونی ببینی چطور براشتو تنظیم کنی که نقاط نورانی دور خطوط رو بهت بده
بعد از رسم خطوط مورد نظر از افکت های
Outer Glow , Gradient استفاده کن برای افکت خطوط نورانی
البته من از یه راه دیگه رفتم

پیوست ها

• Brochures-HIG-1a copy.jpg
    Brochures-HIG-1a copy.jpg
    39.9 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • 1.jpg
    1.jpg
    59 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

caspianhero

Member
دوست عزیز: مثل اینکه منظور من را متوجه نشدید::green:میگم یک اموزش تصویری بگذارید تا روند درست کردن طرح را به صورت تصویری ببینم تا بفهمم نه اینکه فایل eps به من بدید که عزیز دلم!! من به چه زبانی مگه میگم!!

GsGraphic

Well-Known Member
دوست عزیز: مثل اینکه منظور من را متوجه نشدید::green:میگم یک اموزش تصویری بگذارید تا روند درست کردن طرح را به صورت تصویری ببینم تا بفهمم نه اینکه فایل eps به من بدید که عزیز دلم!! من به چه زبانی مگه میگم!!
دوست عزیز یه پست بالاترو نگاه کن متوجه میشی

caspianhero

Member
ممنون: برادر: خواهر: عزیز جان: من مبتدی هستم و با این چیز ها نمی فهمم : الان نصفش را درستم کردم ولی در قسمت تنظیم براش با مشکل برخوردم! الان شما دوستان اگه یک کلیپ درست کنید چی میشه!!! اسمان به زمین میرسه !!! کاری نداره کلیپ درستن که!!! برید نرم افزار

TechSmith Camtasia Studio 8

یا

SnagIt

درست کنید قرا ر بدهید لطفا : خاتمه بدهید این ماجرا را!

سپاس

جدیدترین ارسال ها

بالا