سلام من ویندوز 7 دارم یهو بدهن اینکه هر نوع سیدی ای بذارم توش این ارور رو میده :-?
M mhdh72 New Member Mar 8, 2011 #1 سلام من ویندوز 7 دارم یهو بدهن اینکه هر نوع سیدی ای بذارم توش این ارور رو میده
M mhdh72 New Member Mar 8, 2011 #2 کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکم کنــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــد
کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکم کنــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــد
Mohammad Member Mar 8, 2011 #4 اینم روش حذف ویروس : http://comprolive.com/remove/trojan/generic/dwm-exe
M mhdh72 New Member Mar 8, 2011 #5 سلام ولی فقط برای این فایل نیست به همه گیر می ده نظرت در مورد کسپر 2011 چیه؟ کدوم آنتی ویروس بهتره؟
Mohammad Member Mar 8, 2011 #6 در مورد آنتی ویروس های کرک شده من از ESET Smart Security - Business Edition استفاده میکنم تا حالا هم مشکلی با ویروس نداشتم ( به شرطی که همه چیو نسپری به خود برنامه و هفته ای یک بار یه فول اسکن بزنی)
در مورد آنتی ویروس های کرک شده من از ESET Smart Security - Business Edition استفاده میکنم تا حالا هم مشکلی با ویروس نداشتم ( به شرطی که همه چیو نسپری به خود برنامه و هفته ای یک بار یه فول اسکن بزنی)
raeika_rich65 Member Mar 8, 2011 #7 salam سي رو در بيار يه ريستارد كن وقتي كردي ديگه مشكلي نداري اين بدي سيستم 7 هست وگرنه ويندوز خوبيه
Mohammad Member Mar 8, 2011 #8 سی رو در بیار ؟؟؟؟؟؟؟ البته من همچنین مشکلی تا حالا با هیچیک از وین 7 ها ندیدم