کمک در ویرایش یک فایل

باسلام
فایل زیر یک فایل آپدیت آنتی ویروس نود32 هست با اسم update.ver
این فایل در اصل update.rar هست که تغییر نام داده
وقتی اکسترکت میکنی یک فایل متنی به اسم update.ver داخلش هست با حجم 90 کیلوبایت
من میخوام این فیل ویرایش کنم و بعد خوم rar میکنم در نود32 اجرا نمیشود
دوستان کسی هست بتونه کمک کنه که بتونم اتواتیک این فایل unrar و سپس چند خط جایگزین خط قبلی و سپس به همان صورت قبلی rar و rename کنم

کد:
[TABLE]
[TR]
[TD="class: gutter"]

[/TD]
[TD="class: code"]91.228.166.13/eset_upd/v6/update.ver

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوستان فقط نحوه rar کردن که فایل اصلش هست را بگید چون من هر جور تبدیل کردم کار نکرد

the_king

مدیرکل انجمن
دوستان فقط نحوه rar کردن که فایل اصلش هست را بگید چون من هر جور تبدیل کردم کار نکرد

اگه WinRar روی کامپیوتر تون نصب باشه کافیه که سوئیچ های مناسب برای rar.exe رو مشخص کنید، فرضا سوئیچ a برای فشرده سازی و سوئیچ e برای
خارج کردن از حالت فشرده. اما شما اصل کاری رو مشخص نکرده اید، به چه زبان برنامه نویسی ای کد نویسی می کنید؟

دوست عزیز لینک فایل اصلی از سرور نود32 براتون گذاشتم
من برنامه نویسی وب میدونم و از این چیزا زیاد سر در نمیارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

the_king

مدیرکل انجمن
دوست عزیز لینک فایل اصلی از سرور نود32 براتون گذاشتم
من برنامه نویسی وب میدونم و از این چیزا زیاد سر در نمیارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه زبان برنامه نویسی اش براتون مهم نیست لااقل کاری که در مرحله 3 و 5 باید انجام بشه مشخص کنید :

1) مسیر فایل روی دیسک یا آدرس اینترنتی یک فایل ver به برنامه داده میشه (خود برنامه می تونه دانلودش کنه) ، مثلا
کد:
91.228.166.13/eset_upd/v6/update.ver
کد:
C:\eset_upd\v6\update.ver
2) فایل ver توسط Rar.exe که همیشه همراه WinRAR نصب میشه از حالت فشرده خارج خواهد شد.
3) حالا باید محتویات فایل بر اساس یک اصول و قواعد مشخصی ویرایش بشه که شما باید مشخص اش کنید.
4) فایل توسط Rar.exe مجددا به حالت فشرده تبدیل بشه.
5) حالا این فایل فشرده یا باید جایی روی دیسک ذخیره بشه یا باید جایی آپلود بشه. برای آپلود شدنش باید یک اکانت FTP از سرور مشخصی
داشته باشید، فرضا با username و password مشخصی بتوانید در سایت شخصی [noparse]ftp://www.yoursite.com[/noparse] دسترسی خواندن/نوشتن داشته باشید
تا بتوانید فایل رو روی اون سایت آپلود کنید.
اینم شما باید مشخص کنید که قراره با فایل کدوم یکی از این دو کار انجام بشه.

من هر کاری میکنم نمیتونم از rar.exe تو php و یا batch استفاده کنم که یک فایل برایم rar کنه

the_king

مدیرکل انجمن
من هر کاری میکنم نمیتونم از rar.exe تو php و یا batch استفاده کنم که یک فایل برایم rar کنه
پس اینکار ها رو می خواهید در سرور انجام بدهید نه کلاینت؟
خود php که قضیه اش جدا است، نه این بخش برنامه نويسي و الگوريتم آن به زبان های Server-Side مثل php می پردازه و نه من php بلدم،
مربوط به انجمن PHP/MySQL میشه و سوالات مرتبط با php رو باید اونجا مطرح کنید.
اما جدا از اینکه در php چطور یک فایل اجرایی رو فراخوانی می کنید، بقیه اش فقط یکسری سوئیچ و مسیر فایل ئه. البته بستگی به سیستم عامل سرور داره.
سرور تون ویندوز ئه؟ rar.exe طبیعتا روی سرور های ویندوز قابل اجرا است، اما اگه سرور تون ویندوز نیست و از خانواده لینوکس ئه، نسخه RAR مخصوص لینوکس هم هست.
اینجا مثالی از سوئیچ های rar برای سیستم عامل لینوکس هست :
RAR - ArchWiki

نگاه کنید اصلا با هر روشی انجام میشه ولی میخوام دقیقا بشه همون
من با هر راهی رفتم خطا داد آنتی ویروس نود32
ممنون میشم کمکم کنید

ممنون میشم کمکم کنید

the_king

مدیرکل انجمن
ممنون میشم کمکم کنید
شما که هر بار صورت مساله رو عوض می کنید، یکبار می گویید نمی توانید فایل rar بسازید، یکبار دیگه می گویید Nod 32 فایل تون رو قبول نمی کنه.
قبل از اینکه کد نویسی بشه، خودتون دستی و با WinRar این دو حالت رو امتحان کنید، هر دو اش جواب میده؟

1) یک فایل ver رو از حالت فشرده خارج کنید و بدون ویرایش همون فایل رو مجددا فشرده کنید. Nod 32 فایل ساخته شده رو قبول می کنه؟
2 یک فایل ver رو از حالت فشرده خارج کنید و بعد یک تغییر خیلی کوچیک در محتویاتش، در حد یک کاراکتر، فایل رو مجددا فشرده کنید. Nod 32 فایل ساخته شده رو قبول می کنه؟

اگر هر دو حالت جواب نمی دهند دیگه برای کد نویسی وقتی صرف نکنید، فایل بصورت عادی یا با تنظیمات پیشفرض rar نشده.
اگر فقط حالت اول جواب داد، محتویات اون فایل ها یک اصول مشخصی داره که شما رعایت نمی کنید، لابد جایی هم ننوشته که روال درست چیه.

rahnema1

New Member
ابتدا توسط winrar فایل را باز کنید سپس روی دکمه Add کلیک کنید در اینجا می توانید فایل update.ver ویرایش شده را به فایل rar اضافه کنید فقط به این نکته توجیه کنید در همون پنجره لیستی بنام update mode وجود دارد. هر چهار گزینه را امتحان کنید ببینید کدامیک جواب می دهد

کار نکرد
دوستان عزیز گفتم فایل چک کنید
با متد خواستی اینکار انجام شده و من هر روشی امتحان کردم عمل نکرد

rahnema1

New Member
کار نکرد
دوستان عزیز گفتم فایل چک کنید
با متد خواستی اینکار انجام شده و من هر روشی امتحان کردم عمل نکرد

دوست عزیز ما که node32 نداریم
فقط یک نکته بگم توی پنجره winrar که update mode رو تغییر دادی یک کار دیگه هم بکن و compression method رو روی store بگذار اگر اینها جواب نداد فکر نکنم مشکل از winrar باشه بلکه مشکل از تغییریه که توی فایل متنی داده ای

rahnema1

New Member
یک کار دیگه هم می تونی بکنی فایل update.ver متنی را extract کن و بدون اینکه هیچ تغییری در این فایل متنی بدهی با همان تغییراتی که گفتم در گزینه update mode و compression method اعمال می کنی دوباره جایگزین update.ver متنی که در فایل فشرده شده قرار دارد بکن حالا ببین اصلا در حجم و محتوای فایل فشرده حتی یک بایت تغییری پیدا شده که در این صورت winrar جواب نمیده

بله انجام دادم
تغییر پیدا میکند
اطلاً با هیچ متدی که بوده نتونستم پیش برم

karpen

New Member
یک کار دیگه هم می تونی بکنی فایل update.ver متنی را extract کن و بدون اینکه هیچ تغییری در این فایل متنی بدهی با همان تغییراتی که گفتم در گزینه update mode و compression method اعمال می کنی دوباره جایگزین update.ver متنی که در فایل فشرده شده قرار دارد بکن حالا ببین اصلا در حجم و محتوای فایل فشرده حتی یک بایت تغییری پیدا شده که در این صورت winrar جواب نمیده

rahnema1

New Member
ولقعا کسی نیست تو اینکار راهنمایی کنه

چند تا نکته دیگه
درقسمتadvance compression مقدار dictionary size رو روی 1024 تنظیم کن و گزینه های دیگه رو امتحان کن
فایل متنی update.ver انگار توی ویندوز نوشته شده اما فایل فشرده update.ver توی لینوکس تهیه شده یعنی از winrar تحت لینوکس استفاده شده شاید winrar از سیستم فایل تاثیر می پذیره

بعدش هم اگه ناراحت نمی شی winrar و nod32 هر دو تاشون نرم افزارهای رایگان نیستند و پولی هستند نسخه اورجینال اونها رو بخر خیال خودت و ما رو راحت کن!!!:)

جدیدترین ارسال ها

بالا