کمک در مورد send.exe

dimebag

New Member
اگر ممکنه طرز کار رو با این پلاگین توضح بدید من چیز خاصی در مورد اسکریپت نوشتن نمیدونم اگر یه مثال ساده بزنید تا من تقریبا متوجه شم چجوری باید از این فایل send.exe برای اتوماتیک کردن setup یه برنامه استفاده کنم ( مثل زده شدن enter یا غیره )
اگه امکان داشته باشه و این مثال خیلی ساده فقط یه مرحله کار رو نشون بده مثل اینکه مثلا بعد از اینکه برنامه اصلی اجرا شد چجوری باید تعریف کرد که حالا اتوماتیک یه enter باید زده شه تا بره صفحه بعدی خیلی خوب میشه
خیلی ممنونم

Little-Demon

Well-Known Member
بفرما آقا ....برای شما یه فایل PDF مقدماتی نوشتم که اصلا ببینید چی هست و .....
http://www.MegaShare.com/147294
کارتون رو راه می اندازه ....اگه به مثال خود Send.exe به همراه این آموزش توجه کنید .....خوبه....

در ضمن من یادم رفت به فایل یه چیزی اضافه کنم ....اگه فایل آموزش رو باز کنید یا مثال خود Send.exe رو اون آخر خطی که میخواهید دستور رو بفرستید به عبارت زیر برمی خورید که توضیحش رو دادم ولی خیلی کم ...:
[LTR]
send$ = ' "متن دلخواه{ENTER}!fs " "Notepad" '
[/LTR]

به عبارت قرمز توجه کنید این همون Title یا برچسب پنجره برنامه است که گفته بودم. مثلا "Clone CD"

dimebag

New Member
سلام
واقعا ممنون دلم نیومد فقط همون دکمه تشکر رو بزنم
خیلی کارت درسته
مرسی

محمدمهدی

Well-Known Member
تشکر ولی یه لطفی بکنید اول لینک دانلود سالمش رو بزارید و بعد هم یه توضیح درباره اینکه می توان دستوری مثل روشن خاموش کردن نام لوک و یا کلیک دوم موس و یا به خود ام ام بی چیزی رو فرستادن و یا سه کلید را با هم زدن و یا اینکه به خوای همین ها رو به خود ویندوز بدی باید چی کار کن بگی مشتکر می شم.

silvercover

کاربر متخصص
تشکر ولی یه لطفی بکنید اول لینک دانلود سالمش رو بزارید و بعد هم یه توضیح درباره اینکه می توان دستوری مثل روشن خاموش کردن نام لوک و یا کلیک دوم موس و یا به خود ام ام بی چیزی رو فرستادن و یا سه کلید را با هم زدن و یا اینکه به خوای همین ها رو به خود ویندوز بدی باید چی کار کن بگی مشتکر می شم.

لینک مشکلی نداره. بنده از همون جا دریافت کردم. به هر ترتیب با اجازه littledemon براتون اینجا آپلودش کردم:

پیوست ها

• Send_exe Learning.zip
    60 کیلوبایت · بازدیدها: 268

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
واقعا ممنون دلم نیومد فقط همون دکمه تشکر رو بزنم
خیلی کارت درسته
مرسی

بله البته littledemon جان به بهترین نحو ممکن توضیح میدن که به نظر من هم فقط استفاده از دکمه تشکر کافی نیست:oops: :lol: :D

Little-Demon

Well-Known Member
یه توضیح درباره اینکه می توان دستوری مثل روشن خاموش کردن نام لوک و یا کلیک دوم موس و یا به خود ام ام بی چیزی رو فرستادن و یا سه کلید را با هم زدن و یا اینکه به خوای همین ها رو به خود ویندوز بدی باید چی کار کن بگی مشتکر می شم.

با سلام .....

ببین Mr .شما برای کلید های ماوس به زبان های دیگه نیاز داری بهتر خدمتت بگم که باید توابعAPI رو فراخوانی کنی...

برای کلید های Numlock و Capslock و . . . و علاوه بر اون روشن کردن چراغ ها هم باید حتی اگه نخوای از API استفاده کنی آخرش یه Dll بنویسی ....البته شما میتونی برای این کار به Auto It که زبان اسکریپتی هست که باهاش Send.exe رو نوشتن مراجعه کنی و تعییرات خودتو اعمال کنی اگه مسلط باشی بهش ....

برای فرستادن مقداری به MMB ؟ منظور شما رو نفهمیدم .....
برای فرستادن مقداری به خود ویندوز؟این رو هم مبهمه ....یهنی مثلا کلید ALT+F4 رو به ویندوز اعمال کنیم ؟
اگه منظور تون اینه که باید یه نگاهی بندازم برای خود دسکتاپ البته واگررنه برای درایو ها و اینها که راحته مثل همونا...

برای فشردن سه کلید باهم ؟ منظورتون مثل ALT+CTRL+DEL هست ؟ همون طریق رو اگه ادامه بدید میشه دیگه ...با همون کار کنید شما بهتره یهنی کلید ها رو پشت سرهم تعریف کنی....

اگه میشه درباره اونهایی که نگفتم توضیحی بده تا برات بگم...:-?

محمدمهدی

Well-Known Member
ای ووو حالا مگه چی شده یه چیز ساده گفتم دیگه..
اول اینکه آقای سیلور من منظورم لینک دانلود خود فایل اصلی برنامه می باشد
دوم اینکه آقای لیتلدمون من منظورم این بود که به خود ام ام بی یه دستور(مثلا زدن کلیک سمت راست روی تایتل - یا زدن کلید مثلا اسپیس داخل برنامه) می شه فرستاد
در مورد کپس لوک اگر و نامبر لوک اگر ممکنه مثالش رو بارید و در مورد دسکتاپ لطف می کنید اگر نگاه کنید ببینید چی میشه کرد
یا علی

Javad100

Member
سلام

این پلاگینی که گفتید از کجا میشه گیر آورد.
من هر چی گشتم تو پلاگین های انجمن نبود.
لطفآ راهنمایی کنید.
ممنون:)

dimebag

New Member
سلام
من یه الان مشکل دیگه با send.exe دارم اونم اینه که بعد از اینکه اجرا میشه بعد از 10 ثانیه از مموری خارج میشه یعنی اگه ظرف 10 پنجره برنامه مورد نظر به هردلیلی بالا نیاد send.exe خارج میشه و دیگه کلیدهای تععین شده عمل نمیکنه littledemon فرمودند نمیشه کاری کرد
میخواستم ببینم واقعا راهی نیست؟
این script اش هست دیگه کدوم یکی از این مقادیر باید عوض شه تا send.exe زمان بیشتری در مموری بمونه

HideAutoItWin, on
SetTitleMatchMode, 2
SetWinDelay,500
SetKeyDelay,1

Repeat, 20
IfWinExist,%2%,,GOTO, SEND
SLEEP,500
EndRepeat
GOTO, Exit

SEND:
WinRestore, %2%
WinActivate, %2%
Send, %1%

Exit:
[ADLIB]

مرسی

محمدمهدی

Well-Known Member
خدا کنه اینو ببینید . آقای سیلور من خودم قبلا این مثال رو از سایت رسورسهای ام ام بی برداشتم اما برای این اینو گفتم که یک مقدار مبحث کار بردی تر باشه که بیان آدرس مثال رو بزارن و یه مهمان راحت تر کار کنه و آقای لیتلدمون عزیز :
1.به صدای تنفست گوش کن
به هنگام دم می گویی ال
و به هنگام بازدم می گویی له
الله
تنفسهات رو عمیق کن رو به سوی قبله بشین و بگو که من هر چه باشم ان لله و انا الیه راجعون پس راضیم به رضایتت و تسلیمم به فرمانت. و آنقدر معبود با محبتی داریم که می گوید بنده من اگر تو یک قدم به سمت من برداری من ده قدم به سمت تو بر می دارم و اگر تو آرام به سمت من آیی من دوان دوان ...:wink:

Little-Demon

Well-Known Member
291.gif
291.gif

میشه یکی توضیح بده این دوستمون داره چی میگه ؟
خطایی از من سرزده ؟
169.gif

خداوکیلی من دارم میرم ....تازه اومدم از بچه ها حلالیت بطلبم ...جریان چیه ...چیکار کردم و خبر ندارم ...؟
249.gif

251.gif

quantom

Member
سلام . اگه بخوام یه نرم افزاری رو با send.exe نصب کنم وبرای نصب اون مثلا باید چهار بار دکمه اینتر فشرده بشه
در کدهای زیر اشتباه من کجاست؟ از راهنمایی تون ممنون میشم

Run("c:\Setup.exe","")
send$ = ' "{ENTER}{ ENTER }{ ENTER }{ ENTER }'
Run("<Embedded>\send.exe","Setup.exe")
البته ظاهرا بعد از کپی پیست کدها یکم به هم ریخته.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
قبل از هر کاری و ارسال کلید ها باید به برنامه بگین که قصد دارین کلید ها به سمت کدوم برنامه ارسال بشه و در کدوم پنجره از اون اعمال بشه. برای این کار هم دستور Send دو پارامتر قبول میکنه که پارامتر دومش باید نام پنجره مقصد باشه. مثل کد زیر که رشته ای رو به نوت پد ارسال میکنه:

کد:
send$ = '   "This is some text to send (then open save box){ENTER}!fs "  "Notepad"   '
Run("<Embedded>\send.exe","send$")

برای توضیحات بیشتر فایل راهنمای همراه Send.exe رو ببینید.

quantom

Member
من هر جا مراجعه کردم دیدم مثال ها فقط در مورد نوت پد هستن . یه مثال بهتر که کار همه رو راه بندازه برای مثال خود MMB.
یعنی تصور کنید می خواهیم با استفاده از send.exe نرم افزار mmb رو نصب کنیم .چطوری باید کد نویسی کنیم.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
پاسخ !

من هر جا مراجعه کردم دیدم مثال ها فقط در مورد نوت پد هستن . یه مثال بهتر که کار همه رو راه بندازه برای مثال خود MMB.
یعنی تصور کنید می خواهیم با استفاده از send.exe نرم افزار mmb رو نصب کنیم .چطوری باید کد نویسی کنیم.

ببینید،برای اینکه یکسری عمل رو بصورت اتوماتیک توسط این ابزار انجام بدید، مثلاً نصب MMB ، شما باید اول خودتون این مسیر رو طی کنید و ببینید که برای طی کردن این مسیر، باید چه کلیدهایی از کیبورد رو استفاده کنید، و بعد همین فرامین رو توسط ابزار Send.exe به پنجره موردنظر ارسال کنید،
و در مورد اینکه گفتین تمام مثالها در مورد Notepad هستن، در واقع ما برای اینکه مشخص کنیم این دستورات به کدوم پنجره ارسال بشن، تیتر اون پنجره رو تو اسکریپت ذکر میکنیم، که مثلاً در مورد پنجره نصب MMB، تیتر پنجره Setup هستش...
و این هم کد نصب اتوماتیک MMB:
[ltr]
Run("<SrcDir>\Multimedia Builder 4.9.8.13\mmbld498.exe","")
send$ =
' " {ENTER}{TAB}{UP}{ENTER}{ENTER}{ENTER}{ENTER}{ENTER}{ENTER} " "Setup" '
[/ltr]
اگه دقت کنید بعد از اجرای فایل نصب، ما یک بار کلید Enter رو میزنیم تا به صفحه ی بعد بریم، بعد قسمت توافقنامه هست، که برای انتخاب گزینه ی اول باید یکبار کلید TAB و بعد کلید(جهت) بالا رو بزنیم و به همین شکل...،
امیدوارم تونسته باشم موضوع رو براتون روشن کرده باشم.

آخرین ویرایش:

ali guard

Member
قبل از هر کاری و ارسال کلید ها باید به برنامه بگین که قصد دارین کلید ها به سمت کدوم برنامه ارسال بشه و در کدوم پنجره از اون اعمال بشه. برای این کار هم دستور Send دو پارامتر قبول میکنه که پارامتر دومش باید نام پنجره مقصد باشه. مثل کد زیر که رشته ای رو به نوت پد ارسال میکنه:

کد:
send$ = '   "This is some text to send (then open save box){ENTER}!fs "  "Notepad"   '
برای توضیحات بیشتر فایل راهنمای همراه Send.exe رو ببینید.
سلام با همة
اقا حامد جان ميشة يك نمونة بفرستيد كة بتوانم با send exe يك برنامة نصب كنم روش هاى دوستان گفتن تيست كردم با نتيجة نرسيدم

silvercover

کاربر متخصص
سلام با همة
اقا حامد جان ميشة يك نمونة بفرستيد كة بتوانم با send exe يك برنامة نصب كنم روش هاى دوستان گفتن تيست كردم با نتيجة نرسيدم

از اونجایی که برنامه Send.exe جد برنامه AutoIt هست و برنامه AutoIt امکانات بهتری رو در اختیار ما قرار میده تصمیم گرفتم که نمونه مورد نظر رو برای شما با استفاده از برنامه AutoIt بنویسم. فایلی که در زیر برای شما ضمیمه کردم حاوی کد نصب برنامه MMB هست که با دریافت برنامه AutoIt از این آدرس میتونین اجرا و ویرایشش کنید.

توجه داشته باشید که برای اجرای صحیح باید مسیر فایل نصب بیلدر رو در کد داده شده به درستی وارد کنید. ضمن اینکه این کد طوری نوشته شده که تصور میکنه برنامه بیلدر از قبل نصب نیست. چون اگر برنامه بیلدر نصب باشه این برنامه کار نمیکنه. به هر حال مفاهیم آموزشیش مهم هست که با چند تا توضیح در خود کد بیشتر موشکافی شده.

در نهایت هم برای استفاده اون در بیلدر کافیه که اسکریپت رو کامپایل کنید و به فایل اگزه تبدیل کنید و با دستور Run در بیلدر اجراش کنید.

پیوست ها

• UnattendedInstallation.zip
    668 بایت · بازدیدها: 47

ali guard

Member
اقا حامد ستت درد نكنت ممنونم برنامة براى من اجرا نشود من ميخواهم اين برنامة بانامى ali.exe نصب كنم اين كد ج مشكيل دارد
برنامة اجرا ميكند ولى كليدها فشار نميدهت
كد
#cs ----------------------------------------------------------------------------

AutoIt Version: 3.2.12.0
Author: silvercover

Unattended installation using AutoIt.

#ce ----------------------------------------------------------------------------

; Script Start
Opt("TrayIconHide", 1) ;This hides AutoIt tray icon.
Dim $ApplicationPath = "ali.exe" ;Put MMB setup file here.
If FileExists($ApplicationPath) Then ;We double check for MMB setup file existance.
Run($ApplicationPath)
WinWait("Setup") ;This tells our script to wait until setup window appears.
SendKeepActive("Setup") ;Try to keep focus on Setup window.
Send("{ENTER}")
Sleep(100)
Send("!a") ;Sends Alt+a to select "I agree..." radio button.
Sleep(100)
Send("{ENTER}")
Sleep(100)
Send("{ENTER}")
Sleep(100)
Send("{ENTER}")
Sleep(100)
Send("{ENTER}")
Sleep(100)
Send("{ENTER}")
WinWait("Setup", "Completing the Multimedia Builder 4.9.8 Setup Wizard") ;Pauses the execution of our script until final window appears.
;I've used "Completing the Multimedia Builder 4.9.8 Setup Wizard" as a
;window text to help AutoIt finds the exact window.
Send("{ENTER}")
EndIf

يك سوال ديكة اطر بخاهم مسير srcdir>\new\ali.exe > بدهم در (اوتو ات) ج جور بنويسم
ممنون |||

جدیدترین ارسال ها

بالا