کمک در مورد primage

sibil

Active Member
سلام به همه دوستان .

من با یک مشکل چند وقتیه که دست و پنجه نرم می کنم .

چجوری میه از این پلاگین طوری استفاده کرد که بشه محل قرار گیری عکس و سایز عکس در ابعاد مشخص و استاندارد رو مشخص کرد .

البته این کار باید توسط خود کاربر انجام بشه .

یعنی باتن هایی مشخص شه که وقتی روی آن کلیک میشه ، سایز مشخص شده روی آن اعمال بشه .

در مورد محل قرار گیری عکس هم به همین صورت ( بالا - بالا چپ - بالا راست و وسط - وسط راست - وسط چپ

و....)

خیلی ممنون می شم کمکم کنید ...

silvercover

کاربر متخصص
مگه شما خود نمونه همراه این پلاگین رو بررسی نکردید؟ شما می تونید موقعیت و سایز نهایی تصویر رو به پلاگین بگید. در مورد اینکه به پلاگین دستور داده بشه که در وسط و ... تصویر رو چاپ کنه دقیقا دستوری نیست و خودتون بر حسب سایز کاغذ و عکس باید محاسبش کنید.

sibil

Active Member
خیلی ممنون جناب SilverCover .

می دونید چیه ؟

اصلان اون رو بی خیال . من تو دستورات RunDll پرینت image & fax viewer رو پیدا کرم . ولی تو یکی از فیلد های

اون تو دستور mmb باید نام پرینتر رو هم وارد کرد . میتونید راهنمایی کنید که چجوری به کامپیوتر می تونم پرینتر دیفالت

رو بدم ؟

blue_rays

Member
من تو دستورات rundll پرینت image & fax viewer رو پیدا کرم . ولی تو یکی از فیلد های

اون تو دستور mmb باید نام پرینتر رو هم وارد کرد . میتونید راهنمایی کنید که چجوری به کامپیوتر می تونم پرینتر دیفالت
رو بدم ؟

اگه ممكنه اين دستورات رو بزاريد تا ما و بقيه ي دوستان هم استفاده كنيم. و بفرماييد كه از كجا پيدا كرديد اين دستورات رو.

جدیدترین ارسال ها

بالا