کمک در مورد نورپردازی hdri

سلام بچه ها خسته نباشید
من یک سوال داشتم
خواستم بدونم که من میخوام با hdri نورپردازی کنم باید hdri رو به چه نوری بدم و با چه تنظیماتی و آیا باید نوره دیگه ای هم بزارم یا نه همون یکی بسه؟؟؟
ممنونم از کمکتون
و یک سوال دیگه
بهترین روش نورپردازی چیه؟؟

HR3D

کاربر فعال
خواستم بدونم که من میخوام با hdri نورپردازی کنم باید hdri رو به چه نوری بدم و با چه تنظیماتی و آیا باید نوره دیگه ای هم بزارم یا نه همون یکی بسه؟؟؟

شما تصویر HDRI رو با زدن کلیک 8 در پنجره ی Enviroment and Effect در تب Enviroment در قسمت Enviroment map شما باید تصویر HDRI مورد نظرتون رو قرار بدید برای تاثیرش روی وی ری باید به قسمت تنظیمات رندر Render Setup در تب V-ray بروزد و در زیر شاخه ی Vray:: Enviroment هم همان عکس اعمال شده در Enviroment map رو به این سه گزینه اعمال کنید و روی هرکدام pase instance کنید و با دوربین معمولی رندر بگیرید

بهترین روش نورپردازی چیه؟؟

اصولا روش های نورپردازی مربوط به محیط پروژه ی شما میشه و با دیدن چند Making of دستتون میاد که کجا از چه نوری و چه نوع نورپردازی استفاده کنید ، من که خودم بیشتر از Vray Light در حالت های Plan و Dome و از Vray Sun برای شبیه سازی حالت های مختلف شب و روز استفاده میکنم

در کل باید منتظر نظر های اساتید بود

با تشکر:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
یکی از بهترین روش های استفاده از HDRI قرار دادن یک نور VRay Dome Light و انتخاب فایل مورد نظر به عنوان Map نور هستش.
بهترین روش نورپردازی رو وقتی میتونید معنی کنید که اصول نور پردازی و زیبا شناسی رو یاد گرفته باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا