rayanafshan1
New Member
سلام به همه ی مجید آنلاینی ها
اولا که باید بگم توی این قروم به اندازه اسمش به افتر افکت اهمیت داده نشده که این جای تعجب . شاید شما هم با من هم عقیده باشید.
به هر حال مشکل من اینه که من برای یک قسمت کارم نیاز شدید به پلاگین cycore hd fx اونم افکت cc particle world ش نیاز دارم و الان یک هفته ای که درگیرشم.
خوب کارایی که من انجام دادم :
اولا من نسخه ی CS5 رو دارم پس خواهشن دوستان در مورد این ورژن بگن.
دوما من ورژن های cycore hd fx 1.01 , cycore hd fx 1.5 , cycore hd fx 1.6 رو همراه با کرکشون دارم و هر سه ورژنش رو نصب کردم.
سوما من از ویندوز سون 64 استفاده می کنم که نسخه ی ultimate و جنیونم هست.
چهارمن واقعا گیر نصب این پلاگینم .
اگه نیاز به توضیحات بیشتر داره بگین.
حالا مشکل :
توی قسمت preset هاش که مشکلی نداره و نصب می شه ولی توی هیچ شرایطی پلاگیناش نصب نمی شه و نمی یاد توی after effect cs5.
حالا از دوستان کسی می دونه که چه مرگشه؟ و یا خودش روی CS5 نصب کرده؟
اولا که باید بگم توی این قروم به اندازه اسمش به افتر افکت اهمیت داده نشده که این جای تعجب . شاید شما هم با من هم عقیده باشید.
به هر حال مشکل من اینه که من برای یک قسمت کارم نیاز شدید به پلاگین cycore hd fx اونم افکت cc particle world ش نیاز دارم و الان یک هفته ای که درگیرشم.
خوب کارایی که من انجام دادم :
اولا من نسخه ی CS5 رو دارم پس خواهشن دوستان در مورد این ورژن بگن.
دوما من ورژن های cycore hd fx 1.01 , cycore hd fx 1.5 , cycore hd fx 1.6 رو همراه با کرکشون دارم و هر سه ورژنش رو نصب کردم.
سوما من از ویندوز سون 64 استفاده می کنم که نسخه ی ultimate و جنیونم هست.
چهارمن واقعا گیر نصب این پلاگینم .
اگه نیاز به توضیحات بیشتر داره بگین.
حالا مشکل :
توی قسمت preset هاش که مشکلی نداره و نصب می شه ولی توی هیچ شرایطی پلاگیناش نصب نمی شه و نمی یاد توی after effect cs5.
حالا از دوستان کسی می دونه که چه مرگشه؟ و یا خودش روی CS5 نصب کرده؟
آخرین ویرایش: