کمک در مورد نرم افزارهای مکمل تری دی

troojan

Member
سلام به همگی
میخوام از دو بعدی به سه بعدی برم
یه سری تحقیق و بررسی هم کردم تو گوگل (هرکسی یه چیزی گفته)
حالا یه چندتا سوال داشتم
اول و مهمتر اینکه تری دی مکس یا مایا
دوم اینکه میخواستم نرم افزارهای مکمل(یا پلاگین یا ...) تری دی مکس رو به همراه کاربردهاش بهم معرفی کنید. مثلا وی ری واسه رندر.
البته به ترتیب اولویت و نقششون تو تری دی
سوم هم اینکه: میدونم زیبراش حدودا چیکار میکنه، ولی سوالم اینه که تو مکس دقیقا چیکار میکنه
پیشاپیش ممنون

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین دوست من . مکس راحت تره و آموزشش هاش هم تو ایران و دنیا بیشتره
پلاگین ها هم یک قسمتی هست کل پلاگین ها رو توضیح دادم
http://forum.majidonline.com/threads/188921-معرفی-پلاگین-های-3Ds-Max
در مورد زبراش هم میشه به چیزی که ساختی جزئیات بیشتری بدی و تکسچر بدی و ...
شما این تاپیک سر بزن کارهایی که گفتم رو بکن تو این تاپیک 3 سوت حرفه ای میشی انشالا
http://forum.majidonline.com/threads/196134-شروع-یادگیری-تری-دی-مگس

مایا قوی ترین نرم افزار ساخت انیمیشن هست . مایا پلاگین های کمتری داره چراکه خودش خیلی قوی هست .و کلاب را ساخه انیمیشن و جلوه های ویژه مورد استفاده قرار میگیره
اما با دوستمون موافقم چراکه مکس راحت تره اما نسبت به مایا ضعیف تره . پلاگین های مکس خیلی بیشتره چراکه قدرت نرم افزاری مکس پایینه . بیشتر معمارها از مکس استافده می کنن و کلا برا مدلینگ و کارهای ثابت خوبه اما انیمیشن فقط مایا

صمنا زیبراش برا طراحی کارکتر مورد اسفاده قرار میگیره . اگه میخوای اصولی بیای و روی نرم افزار بهتر سرمایه گذاری کنی مایا بخون . قدیم انیمیشن های سازهای ایرانی یعنی کسایی که از 5 سال پیش تو کار ساخت انیمیشن بودن تو ایران اکثرا مکس کارن و برای همینه که کار های الان با مکس پیش میره . موج جدید مایا کارها در راهه
موفق باشی

troojan

Member
با تشکر از ایران و مدمستر عزیز
پس با این حساب مایا قوی تره و مکس راحتتر
مایا واسه انیمیشن بیشتر مورد استفاده قرار میگیره و مکس واسه مدلینگ
زیبراش هم واسه جزییات دادن به کارهایی که تو مکس میسازیم
فقط جناب ایران منظور من کاربرد زیبراش تو مکس بود نه اینکه چیکار میکنه
-----------------------------------
میشه گفت مکس تو مدلینگ قویتره و مایا تو انیمیشن یا نه، کلا مایا تو همه زمینه ها قویتره؟
دوم هم اینکه کاهایی که با زیبراش واسه جزییات انجام میدن رو تو مکس کلا نمیشه انجام داد یا اینکه با زیبراش راحتتره؟
----------------------------------
خوشحال میشم نظرات تکمیلی و نظرات دوستان دیگه رو هم بدونم
اینکه میگن سریع تر در مکس مدلینگ می کنی یا مایا بستگی به خودت داره . اینطور تخمین زده شده که با توجه به نوع چیدمان ابزارها در این دو نرم افزار , سرعت دستیابی به ابزار ها در مکس سریع تر هست .
زبراش یه نرم افزار مستقل هست . زیبراش به نرم افزار 2/5 بعدی هست . در نرم افزارهای 3 بعدی شما دور آبجکت می چرخید . یعنی محیط وجود داره و در اون پیمایش می کنید اما در نرم افزار 2/5 بعدی آبجکت را می چرخانید . یعنی آبجکت 3 بعدی میچرخد و محیطی عملا وجود نداره . کاری را که در زیبراش انجام میدیم دادن جزئیات به آبجکت ها به صورتی که این کر در مکس و مایا تقریبا در حدود بالا با سیستم های خانگی ما غیرممکنه . باید وارد کار بشی
فعلا تا تازه کاری دنبال زیبراش نرو
فعلا تسلط نرم افزار کار کن

جدیدترین ارسال ها

بالا