تشکر از پیمان جان
سلام پیمان جان من از این راهنماییت تشکر میکنم.
من خیلی وقته با بیلدر کار میکنم اما کار با پلاگین هاش رو درست بلد نیستم و همین پلاگین هاست که برنامه رو میتونه خاص کنه و از یه آتوران ساده بودن درش بیاره.
من راهنمایی پلاگین آریانا رو خوندم اما متوجه نمیشم ، فکر کنم دلیلش ضعف من توی برنامه نویسی باشه ، به هر حال خواستم بگم اگر کسی میتونه یه تاپیک بهم معرفی کنه که توش بتونم آموزش کار کردن با یه پلاگین رو از 0 تا اجرا یاد بگیرم ازش ممنون میشم.
اگر چیزی نکته ای یا حرفی هست که به نظرت من رو راهنمایی میکنه توی یادگیری پلاگین ها و نحوه کارکردن با اون ها بهم بگه ازتون متشکر میشم.
واسه سی دی ها هم من میخوام فوقش به مدرسه بدم و پروژم سریال اکتیو شدن نیاز داره و فقط خواستم با دستور FILE EXIST واسه پروژم یه قفل تعریف کنم و دقیقآ همون فایل رو یه جوری توی سی دی با یه برنامه درستش کنم تا نه بشه ازش کپی گرفت و نه قابل رایت شدن باشه و اگر کسی بخواد رایتش کنه تا همون فایله بره و دیگه از رایت شدن سی دیم جلو گیری بشه و وقتی که نشه رایتش کرد و سریال هم بخواد نسبتاٌ یکم امنیتش بالا میره و اگر یاد بگیرم و پلاگین آریانا رو هم توش استفاده بکنم دیگه خیالم راحته.
خلاصه این نکته رو هم فراموش نکنیم که همه نحوه هک کردن پروژه های بیلدر رو بلد نیستن یا نمیدونن با ISO BUSTER میشه اون فایل های Hide شده رو نمایش بدن و این روش ها فعلا جواب میده.
راستی DVD های آموزشی که توی مجموعه لرد هستن فیلم هاشون مخفی هست و نمیشه آوردشون،اون ها رو چطور مخفی کردن کسی میدونه بگه.
در کل از همه ممنونم