کمک در مورد قفل گذاشتن

zozze

Active Member
برنامه ای برای مدرسه ساختم و میخوام کسی نتونه از DVD برنامه کپی برداری کنه فایل ها رو توصط Power Iso مخفی میکنم تا نتونن کپی کنن و با استفاده از دستور File Exist یه فایل رو قفل قرار میدم اما یه برنامه یا یه روش معرفی کنید تا همون فایل رو که با دستور File Exist مشخص کردم به هیچ وجه قابل کپی کردن و رایت شدن نباشه.لطفا در این مورد هم راهنماییم کنید.
از برنامه TZ Copy Protectionهم خواستم استفاده کنم اما طریقه استفادش رو بلد نیستم:-?.لطفا راهنماییم کنید در دو مورد سوالم.مرسی:oops:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
چون بیلدر از لحاظ امنیت در سطح بسیار پایینی قرار داره شما هرچقدرم وقتتون رو برای اینجور مسائل تلف کنید بی فایدست چون براحتی میشه هم قفل برنامتون رو شکست و فایلهاتون رو کپی کرد.
اگه امنیت براتون خیلی مهمه میتونید از پلاگین آریانا جناب m javad در ساخت پروژتون استفاده کنید اینطوری حداقل میتونید مطمئن بشید قفل برنامتون به همین راحتی ها شکسته نمیشه و کار رو خیلی سخت کنید و برای عدم نمایش فایلهاتون به شکل معمول و حتی توی IsoBuster میتونید از برنامه های مختلفی کمک بگیرین در این مورد میتونید تو گوگل یک جستجویی بکنید البته این رو هم بگم که این امنیتها صدرصد نیستن.
ضمنا TZ Copy Protection رو کلا بیخیال بشین چون امنیتش در حد 0 هست.

zozze

Active Member
با تشکر از شما
اما من همه جستجو هام رو توی سایت ها و گوگل کردم و آخرش به اینجا اومدم که میدونم همه دوستان در این زمینه تجربه دارن،من اول هم گفتم واسه مدرسه ساختم فقط توی مدرسمون من هستم که واقعا بلد هستم کامپیوتر و بقیه چیزهاش به صورت تخصصی و حرفه ای نسبت به مقطع تحصیلیمون و از Decompile شدن پروژه ام هیچ ترسی ندارم.فقط میخوام مجبورشون کنم این مجموعه رو از خودم بخرن و نتونن کپی کنن فقط اگر میتونید اسم برنامه رو بهم بگید که به هم فایل ها رو مخفی کنه که با Show Hidden Files ویندوز نشون داده نشه و هم فقط نشه از یه دونه فایل های توی DVD کپی و رایت کرد.یعنی بد سکتور باشه یا هر روشی که بلدین فقط خواهشا سریعتر بهم کمک کنید چون باید DVD نمونه رو فردا بدم به معلممون

zozze

Active Member
با سلام
من کلی وقت صبر کردم و کسی به این پست جواب نداد مجبور شدم اینو بنویسم تا عزیزان ببینن و بهم کمک کنن چون واقعا لازم دارم.
تو رو خدا دوستان کمک کنید تا از یه طریقی روی فایل های توی cd یdvd قفل بذارم.یا حد اقل واسه یه دونه فایلم بذارم تا از اون محافظت بشه و امکان کپی کردن و یا رایت شدن آن وجود نداشته باشد.
یعنی تا حالا یکی از شما کاربرای حرفه ایه سایت نیاز نداشتین روی پروژتون و سیدیش قفل بذارید تا رایت نشه؟
خواهشاٌ سریعا کمکم کنید چون کارم گیره این قفله هست.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
با تشکر از شما
اما من همه جستجو هام رو توی سایت ها و گوگل کردم و آخرش به اینجا اومدم که میدونم همه دوستان در این زمینه تجربه دارن،من اول هم گفتم واسه مدرسه ساختم فقط توی مدرسمون من هستم که واقعا بلد هستم کامپیوتر و بقیه چیزهاش به صورت تخصصی و حرفه ای نسبت به مقطع تحصیلیمون و از Decompile شدن پروژه ام هیچ ترسی ندارم.فقط میخوام مجبورشون کنم این مجموعه رو از خودم بخرن و نتونن کپی کنن فقط اگر میتونید اسم برنامه رو بهم بگید که به هم فایل ها رو مخفی کنه که با Show Hidden Files ویندوز نشون داده نشه و هم فقط نشه از یه دونه فایل های توی DVD کپی و رایت کرد.یعنی بد سکتور باشه یا هر روشی که بلدین فقط خواهشا سریعتر بهم کمک کنید چون باید DVD نمونه رو فردا بدم به معلممون

برای مخفی کردن محتویات سی دی خودتون میتونید از برنامه CD Secure‌ استفاده کنید که کار باهاش هم راحته و آموزشش هم توی اینترنت هست و فقط از طریق اتورانتو به محتویات دسترسی داشته باشید و اگرم خواستید برا اتوارنتون هم قفل بزارید میتونید از روش های مختلفی استفاده کنید و البته با کمک پلاگین آریانا خیلی قویتر

و بهتره توی انجمن رو هم سرچ کنید مطالب زیادی در این مورد هست و دوستان راحل های زیادی رو پیشنهاد کردن شاید از این طریق هم به نتیجه ای برسید.

آخرین ویرایش:

zozze

Active Member
سلام
واقعا دستت درد نکنه آقا محمود خیلی روشت به دردم خورد:rose: فقط اگه یه لطفی کنی چند تا برنامه برای جلو گیری از رایت شدن معرفی کنی کارم راه میقته و تا وقتی که با کامپیوتر کار کنم و نیاز به رایت داشته باشم دعاتون می کنم:green:
در ضمن من کار با پلاگین ها رو بلد نیستم اگه جایی سراغ دارید که بتونم روش کار باهاشون رو یاد بگیرم ازتون متشکر میشم.
در کل دستت درد نکنه و منتظر راهنمایی هات هستم :wink:

MahmoodM30

سلام
واقعا دستت درد نکنه آقا محمود خیلی روشت به دردم خورد:rose: فقط اگه یه لطفی کنی چند تا برنامه برای جلو گیری از رایت شدن معرفی کنی کارم راه میقته و تا وقتی که با کامپیوتر کار کنم و نیاز به رایت داشته باشم دعاتون می کنم:green:

در مورد رایت نشدن سی دی باید بگم که من هم مثل شما تخصصی تو این کار ندارم و اگرم بخوام برنامه ای رو براتون معرفی کنم میرم تو گوگل سرچ میکنم و برنامه ای رو براتون معرفی میکنم پس بهتره این کار رو خودتون بکنید و به سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنید تا باهاش کارتون رو راه بندازید
خوب اگرم در این زمینه تخصصی ندارید بیخیال بشید و به همون مخفی کردن محتویات اکتفا کنید ولی اگه هزینه بکنید میتونید این کار رو بکنید و شرکت ها و افرادی هستن که میتونن روی سی دی ها و دی وی دی ها قفل بزارن که رایت نشه

در ضمن من کار با پلاگین ها رو بلد نیستم اگه جایی سراغ دارید که بتونم روش کار باهاشون رو یاد بگیرم ازتون متشکر میشم.
در کل دستت درد نکنه و منتظر راهنمایی هات هستم :wink:

اگه منظورتون کار با پلاگین هایی هست که دوستان ساختن و تو انجمن هست که باید بگم همشون کنارشون یه راهنما و نمونه مثال دارن که میتونید از اونها کمک بگیرید و بهتره کتاب آموزش جامع مولتیمدیابلیدر رو هم دانلود و مطالعه بفرمایید قسمت مربوط به پلاگین ها رو ، اینجوری میتونید بفهمید که چطور میتونید با پلاگین ها در برنامه هاتون کار کنید

peyman136

علاوه بر استفاده از CD Secure (که البته با برنامه هایی مثل Iso Buster قابل دور زدن هستش) اگه خریدارت یک فرد یا شرکت باشه میتونی از کد فعال ساز هم استفاده کنی درسته این روش دیگه مسوخ شده اما اگه خواستار سطح بالایی از امنیت نیستی و فقط میخوای پول نسخه ها رو بگیری میتونی با این کار به جای فروش CD شماره سریال رو بفروشی بازم میگم این دوتا روش خیلی ساده قابل دور زدن هستش و اگه خواستار امنیت بالا نیستی ازش استفاده کن در ضمن اگه از این روش استفاده میکنی به فکر امن کردن سورست باش (پیش نهاد میشه از پلاگین آریانا استفاده کنی) چون اگه دیکمپایل بشه نمیشه روش حساب کرد(هر چند بدون دیکمپایل هم قابل رد شدن هستش)

در کل به نظر من امنیت توی بیلدر مثل این میمونه که بری مسافرت در خونت رو باز بذاری و یه تابلو رو در بزنی کسی خونه نیست و در بازه درسته میشه کارهایی کرد که سطح امنیت بالا بره اما هیچ محصولی توی دنیا امنیت کامل نداره و نباید توقع داشت برنامه ای که خودش نمیتونه امنیت خودش رو برقرار کنه و با هر شماره سریالی باز میشه نباید توقع داشت که امنیت برنامه های مارو حفظ کنه

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
(پیش نهاد میشه از پلاگین آریانا استفاده کنی) چون اگه دیکمپایل بشه نمیشه روش حساب کرد(هر چند بدون دیکمپایل هم قابل رد شدن هستش)
پیمان جان من به عنوان سازنده این پلاگین بابت این جملت توضیح بیشتر میخوام؟
یعنی چی : هر چند بدون دیکمپایل هم قابل رد شدن هستش
البته قصد من از این درخواست، بررسی بیشتر پلاگین ، برای این هست که اگر واقعا کمبودی داره برطرف بشه!

zozze

Active Member
تشکر از پیمان جان

سلام پیمان جان من از این راهنماییت تشکر میکنم.
من خیلی وقته با بیلدر کار میکنم اما کار با پلاگین هاش رو درست بلد نیستم و همین پلاگین هاست که برنامه رو میتونه خاص کنه و از یه آتوران ساده بودن درش بیاره.
من راهنمایی پلاگین آریانا رو خوندم اما متوجه نمیشم ، فکر کنم دلیلش ضعف من توی برنامه نویسی باشه ، به هر حال خواستم بگم اگر کسی میتونه یه تاپیک بهم معرفی کنه که توش بتونم آموزش کار کردن با یه پلاگین رو از 0 تا اجرا یاد بگیرم ازش ممنون میشم.
اگر چیزی نکته ای یا حرفی هست که به نظرت من رو راهنمایی میکنه توی یادگیری پلاگین ها و نحوه کارکردن با اون ها بهم بگه ازتون متشکر میشم.
واسه سی دی ها هم من میخوام فوقش به مدرسه بدم و پروژم سریال اکتیو شدن نیاز داره و فقط خواستم با دستور FILE EXIST واسه پروژم یه قفل تعریف کنم و دقیقآ همون فایل رو یه جوری توی سی دی با یه برنامه درستش کنم تا نه بشه ازش کپی گرفت و نه قابل رایت شدن باشه و اگر کسی بخواد رایتش کنه تا همون فایله بره و دیگه از رایت شدن سی دیم جلو گیری بشه و وقتی که نشه رایتش کرد و سریال هم بخواد نسبتاٌ یکم امنیتش بالا میره و اگر یاد بگیرم و پلاگین آریانا رو هم توش استفاده بکنم دیگه خیالم راحته.
خلاصه این نکته رو هم فراموش نکنیم که همه نحوه هک کردن پروژه های بیلدر رو بلد نیستن یا نمیدونن با ISO BUSTER میشه اون فایل های Hide شده رو نمایش بدن و این روش ها فعلا جواب میده.
راستی DVD های آموزشی که توی مجموعه لرد هستن فیلم هاشون مخفی هست و نمیشه آوردشون،اون ها رو چطور مخفی کردن کسی میدونه بگه.
در کل از همه ممنونم:rose:

m javad

کاربر متخصص
خلاصه این نکته رو هم فراموش نکنیم که همه نحوه هک کردن پروژه های بیلدر رو بلد نیستن یا نمیدونن با iso buster میشه اون فایل های hide شده رو نمایش بدن و این روش ها فعلا جواب میده.
نظر من هم که خودم سازنده پلاگین آریانا هستم همینه
به نظر من هم برای پروزه ای مثل پروژه شما (با اون نوع کاربرد خاص _ برای مدرسه) واقعا نیازی به استفاده از پلاگین آریانا نیست و همون روشهای موجود کافی هست
مهمترین پارامتر برای انتخاب روشهای قفل گذاری بر روی نرم افزار بررسی کاربرد و مخاطبان برنامه هست !
موفق باشید

zozze

Active Member
از راهنماییت ممنونم
فقط خواستم بگم چطور طریقه کارکردن با پلاگین ها رو یاد بگیرم،آخه بالاخره نیاز دارم یاد بگیرم.
و شما نمیدونید که فیلم های آموزشی مجموعه لرد رو چطور مخفی میکنن؟

MahmoodM30

به هر حال خواستم بگم اگر کسی میتونه یه تاپیک بهم معرفی کنه که توش بتونم آموزش کار کردن با یه پلاگین رو از 0 تا اجرا یاد بگیرم ازش ممنون میشم.
اگر چیزی نکته ای یا حرفی هست که به نظرت من رو راهنمایی میکنه توی یادگیری پلاگین ها و نحوه کارکردن با اون ها بهم بگه ازتون متشکر میشم.

به این تاپیک ها مراجعه کنید

کار با پلاگین 1

کار با پلاگین 2

peyman136

پیمان جان من به عنوان سازنده این پلاگین بابت این جملت توضیح بیشتر میخوام؟
یعنی چی : هر چند بدون دیکمپایل هم قابل رد شدن هستش
البته قصد من از این درخواست، بررسی بیشتر پلاگین ، برای این هست که اگر واقعا کمبودی داره برطرف بشه!
سوء تفاهم نشه جواد جان منظور من سورس کد برنامه بود نه پلاگین منظور این بود که کد رو یجوری طراحی کنه که اگه دیکمپایل هم شد درکش مشکل باشه

یه روش همین حالا به ذهنم رسید البته نمیدونم عملی باشه یا نه هنوز چک نکردم شکا پشت سیدی رو باز بذار و کارت رو روش رایت کن بعد سریال هارد رو بگیر (روی اولین اجرای برنامه) بعد با پلاگین رایت سیدی اون سریال رو روی سیدی توی یه فایل دلخواه ذخیره کن و توی اجرای بعدی شماره سریال فعلی هارد رو با شماره ذخیره شده مقایسه کن اینجوری حتی اگه هم کپی بشه دیگه غیر قابل استفاده میشه و مجبورم سیدی رو از خودت بگیرن
بازم میگم خودم چک نکردم نمیدونم تا چه حد عملی باشه اما امتحانش ضرری نداره

zozze

Active Member
سوء تفاهم نشه جواد جان منظور من سورس کد برنامه بود نه پلاگین منظور این بود که کد رو یجوری طراحی کنه که اگه دیکمپایل هم شد درکش مشکل باشه

یه روش همین حالا به ذهنم رسید البته نمیدونم عملی باشه یا نه هنوز چک نکردم شکا پشت سیدی رو باز بذار و کارت رو روش رایت کن بعد سریال هارد رو بگیر (روی اولین اجرای برنامه) بعد با پلاگین رایت سیدی اون سریال رو روی سیدی توی یه فایل دلخواه ذخیره کن و توی اجرای بعدی شماره سریال فعلی هارد رو با شماره ذخیره شده مقایسه کن اینجوری حتی اگه هم کپی بشه دیگه غیر قابل استفاده میشه و مجبورم سیدی رو از خودت بگیرن
بازم میگم خودم چک نکردم نمیدونم تا چه حد عملی باشه اما امتحانش ضرری نداره
از راه حلت متشکرم دوست من
اما میشه خودت یه نمونه از پروژه ای که توی ذهنت هست بسازی واسم؟
اگر بسازی واقعا ازت ممنون میشم
منتظرتم

peyman136

از راه حلت متشکرم دوست من
اما میشه خودت یه نمونه از پروژه ای که توی ذهنت هست بسازی واسم؟
اگر بسازی واقعا ازت ممنون میشم
منتظرتم
خیلی دوست دارم این کار رو انجام بدم اما متاسفانه الان وقت ندارم و سرم شلوغه اتفاقی هم که امروز برام افتاد مشکلاتم رو تکمیل کرد (بهتره بگم داغونم کرد) اگه عجله نداری تا چند هفته دیگه شاید بتونم نمونه رو ارائه بدم
ببخشید

موفق باشید

zozze

Active Member
چند هفته خیلی دیره یکم زودتر آمادش کن آخه بدجور کارم گیره این قفل هست
مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا